20 лип. 2020 11:31

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:51
Події
0

54

0

Чоловіків, які у вінницькому хостелі побили та пограбували жителя Могилів-Подільського району, взяли під варту

Чоловіків, які у вінницькому хостелі побили та пограбували жителя Могилів-Подільського району, взяли під варту

Їм загрожує до 8 років ув’язнення


Чоловіків, які у вінницькому хостелі побили та пограбували жителя Могилів-Подільського району, взяли під варту

Двох чоловіків, які 12 липня близько другої години ночі в одному з вінницьких хостелів пограбували жителя Могилів-Подільського району, взяли під варту без права внесення застави. Відомо, що чоловіки побили потерпілого та відібрали в нього гаманець, де лежали 6 тисяч гривень. Зловмисникам загрожує до 8 років позбавлення волі.

Про це повідомляють в пресслужбі прокуратури Вінницької області.

Як йдеться в повідомленні, слідчі встановили, що два безробітних жителя Житомирської та Донецької областей вживали алкоголь на кухні хостелу. Близько 2-ї години ночі вони помітили раніше незнайомого чоловіка та, усвідомлюючи, що останній може мати матеріальні цінності, вирішили відкрито заволодіти ними, для чого і вступили між собою у попередню змову.

Вони підійшли до незнайомця та нанесли чоловікові удари руками по голові та тулубу, вимагаючи віддати їм гроші.

Подолавши опір потерпілого, зловмисники затягнули його до кімнати хостелу, яку він орендував, кинули на ліжко та продовжили наносити йому удари кулаками і колінами по тулубу та голові, одночасно обшукуючи його самого та кімнату. В подальшому підозрювані заволоділи гаманцем з грішми в сумі близько 6 тисяч гривень та зникли з місця злочину.

У ході проведення першочергових слідчих дій викрадений гаманець з грішми був виявлений та вилучений в одного із зловмисників.

Наразі чоловікам повідомили підозру у вчинені кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 186 КК України. Їх взяли під варту без права внесення застави.

Досудове слідство у кримінальному провадженні триває, проводяться слідчі дії на встановленні усіх обставин справи. У разі доведення вини у судовому порядку, зловмисникам загрожує покарання від 4 до 8 років позбавлення волі.

Нагадаємо, посеред ночі на залізничному вокзалі Вінниці одесити пограбували чоловіка.

Вінниця.info, фото – ілюстративне