1 лип. 2019 12:27

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Політика
0

129

0

Чому донька вінницького кандидата в нардепи, доки батько готується до виборів, «втекла» закордон?

Чому донька вінницького кандидата в нардепи, доки батько готується до виборів, «втекла» закордон?

Анатолій Драбовський – ректор Вінницького кооперативного інституту і кандидат в депутати до Верховної Ради України по 12 одномандатному виборчому округу


Чому донька вінницького кандидата в нардепи, доки батько готується до виборів, «втекла» закордон?

Найкраще, що ми можемо дати нашим дітям – любов, гарне виховання та вміння тримати удар – переконаний Анатолій Драбовський – ректор Вінницького кооперативного інституту, а сьогодні ще й кандидат в депутати до Верховної Ради України по 12 одномандатному виборчому округу. У Анатолія Григоровича 4 дітей: 3 синів і донька. Найстарший, Андрій, нині мешкає в Голландії. Одружився на українській дівчині. Має там власну справу. Другий – Ян , мешкає у Вінниці і поки що єдиний, хто подарував йому онука. Далі йде донька Олександра. Їй 18 років, і саме їй цьогоріч закортіло самостійності та фінансової незалежності.

Рік, за словами батька, дівчина переконувала родину відпустити її за кордон по програмі працевлаштування для студентів(Саша навчається в одному із Вінницьких ВУЗів на архітектора). Маму переконати було легше, вона – за самостійність дітей. Важче виявилось із батьком. Донька, мовляв, у нього лише одна. Перш, ніж погодитись, довго вагався. Та, зрештою, здався. Саша вміє переконувати тата, завжди була його улюбленицею.

Рішення, що Саша поїде до Німеччини, було прийнято на початку весни. Саме зараз там, в Баварії в одній із кав’ярень дівчина, працює офіціанткою. Угода укладена на 3 літніх місяці. Те, що тато балотується до Верховної ради дівчина дізналась від нього нещодавно, по телефону. Перше, що сказала, пригадує Анатолій Драбовський, – «Ти що, жартуєш? Куди тобі, ти ж відповідальний, не вмієш брехати. Ти ж неформат!» Втім, коли дізналась що тато балотується від партії «Слуга народу», сказала: « я тебе розумію і вірю в тебе».

На думку Анатолія Драбовського наші діти є нашим віддзеркаленням. Своїми, каже, я, безперечно, пишаюсь. Завжди дбав про них, щоб мали все необхідне, відпочивали і навчались, розвивались. А те, що Саша у 18,5 років вирішила сама заробляти, вважаю дуже добре. Зайвого у моїх дітей ніколи не було, бо я не олігарх , а наукою , самі розумієте, в нашій державі багато не заробиш. Але всі мої діти знають, за них я останнє віддам. Зараз підростає наймолодший син, Іван. Він вже закінчив школу і цьогоріч вступає до коледжу, опановуватиме сферу програмування.

Ми маємо змінювати цю країну, змінювати заради наших дітей. Аби вони могли бути щасливими та успішними на своїй рідній землі. Коли ті, хто приймають закони і керують державою будуть думати про цю країну, як про землю своїх дітей і онуків – все зміниться, переконаний Анатолій Драбовський. Саме тому, каже, і вирішив іти до парламенту.

І саме в команді Президента України Володимира Зеленського.

Це наш останній шанс, переконаний кандидат. Якщо ми ним не скористаємось, іншого такого, змінити країну, у нас вже не буде!

Чому донька вінницького кандидата в нардепи, доки батько готується до виборів, «втекла» закордон?