9 серп. 2021 09:48

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:51
Новини компаній
0

115

0

Чому конструктори LEGO визнані кращими розвиваючими іграшками для дітей?

Чому конструктори LEGO визнані кращими розвиваючими іграшками для дітей?

Серед величезного розмаїття дитячих іграшок конструктори LEGO вигідно виділяються своїм розвиваючим компонентом



Серед величезного розмаїття дитячих іграшок конструктори LEGO вигідно виділяються своїм розвиваючим компонентом. На думку фахівців, саме такі ігрові набори сприяють найефективнішому розумовому, фізичному і творчому розвитку малюків і дітей дошкільного віку. Розглянемо основні конкурентні переваги тематичних конструкторів LEGO в порівнянні з іншими іграшками.

Цікаві сюжети і тематики

Дитячі конструктори LEGO підкорюють своїм різноманіттям різновидів іграшкових наборів. Серед них є як конструктори для найменших діток, так і набори для дітей старшого дошкільного та молодшого шкільного віку. Ознайомитися з найактуальніших асортиментом наборів LEGO з останніми новинками цього року можна тут https://bi.ua/ukr/konstruktori/konstruktori-lego/. Навіть одного побіжного погляду на каталог іграшкових наборів досить, щоб зрозуміти, наскільки багато різноманітність сюжетів і тематик іграшкових конструкторів. Дітям пропонується збирати машинки, будинки, залізницю з поїздами, чарівні замки для принцес, плацдарми з готовими до зльоту космічними ракетами, літаки і багато іншого. Мабуть, жоден інший іграшковий бренд в світі не може похвалитися таким величезним і різноманітним асортиментом іграшок, як конструктори датської компанії LEGO.

Розвиток творчих здібностей

Яскраві, видовищні і реалістичні іграшкові набори LEGO визнані одними з кращих в класі розвиваючих іграшок не випадково. Перш за все, вони - абсолютні лідери з розвитку уяви, фантазії і творчих здібностей дітей. В процесі збору іграшкових конструкторів, діти тренують свою фантазію, просторову уяву, абстрактне і творче мислення. Крім того, в процесі гри тренується дрібна моторика рук - дітки крок за кроком поступово збирають з окремих елементів готові тематичні композиції, які вражають своєю видовищністю і реалістичністю навіть дорослих. Не можна не відзначити і позитивний внесок в здатність дітей мислити не тільки творчо, а й логічно, адже збірка готових композицій з окремих елементів вимагає певної стратегії, продуманої послідовності кроків. Все це в комплексі робить процес з просто цікавої гри в корисне розвиваюче дійство, яке доступне кожному, хто придбає конструктор LEGO в інтернет магазині «Будинок Iграшок» на сайті bi.ua.