15 листоп. 2018 17:12

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Новини компаній
0

67

0

Чому оренда авто у Львові – чудове рішення?

Чому оренда авто у Львові – чудове рішення?

Чому оренда авто у Львові – чудове рішення? 


Чому оренда авто у Львові – чудове рішення?

 Львів – туристична мекка України, тому тут завжди вистачає людей і транспорту, а у міських автобусах досить людно. Разом з тим - у Львові й біля міста є багато цікавого, і добратися у всі дивовижні й красиві місця не завжди просто і швидко, особливо змагаючись з іншими туристами. Чудовий вихід із ситуації – орендувати автомобіль.

Якщо цих проблем хочеться уникнути, варто звернутися у надійну компанію прокату, наприклад, «Paylesscar». Салон надає автомобілі на будь-який смак і кишеню – тут доступна оренда машин у Львові та багатьох інших містах України.

Чому оренда авто у Львові – чудове рішення?

Вигоди авто на прокат у Львові від «Paylesscar»?

1. Бронювати авто можна за 12 годин до моменту видачі.

2. Можна вибрати авто різного класу і розміру. Наявний у прокаті й мінівен, в якому зручно  розмістяться вся родина і друзі.

3. Щоб отримати автомобіль, треба мати 21 рік, водійське посвідчення і водійський стаж – не менше двох років, та кредитну карту на власне ім’я. Щоб орендувати авто класу K, L потрібно мати 25 років, або доплатити 40 доларів.

4. Безкоштовно на автомобілі можна проїхати 220 кілометрів на добу, а необмежений прокат обійдеться в 4 долари на день. За кордон на машині можна поїхати, якщо доплатити 95 доларів.

5. Надається право прийти до пункту прокату в неробочий час, і повернути машину також у неробочий час.

6. Оренда авто у Львові може бути вкрай вигідною – адже компанія надає машину з повним баком, який потрібно буде дозаправити перед поверненням.

7. За окрему плату можна замовити GPS навігатор, Wi-Fi роутер, дитяче крісло, замовити підбір пасажирів у місті чи доставку авто за межі міста.

8. Якщо на дорозі трапиться пригода, є опція «виклик майстра», який розблокує двері, підзаправить машину, ліквідує дрібні проблеми. Звісно, в ДТП краще не потрапляти – інакше ремонт машини доведеться оплатити.

Щоб взяти авто, варто підписати договір оренди і отримати наступні документи: версію договору, страховку, акт прийому-передачі, довіреність на керування авто чи прокатний лист, розписку про заплачені кошти. Деяку суму доведеться лишити у прокаті, й ці кошти віддадуть назад, коли машина повернеться в салон.

Прокат авто у Львові може бути вигідним в багатьох життєвих ситуаціях. Перш за все, прокат знадобиться туристам, які хочуть оглянути якомога більше  красот Львова та його області, але часу не так вже й багато, і витрачати його на міський та приміський транспорт зовсім не хочеться. До того ж, група друзів чи велика родина часто витрачаються на проїзд, тому іноді не набагато дорожче буде взяти автомобіль в оренду, якщо врахувати плюси такої послуги. В орендований автомобіль влізуть всі потрібні речі, а якщо хочеться зекономити на житлі, в машині можна ще й заночувати.

Якщо власний автомобіль зламався, але завдяки ньому вдавалося дотримуватися звичного графіку, можна орендувати авто і не відхилятися від зручного розпорядку дня. Особливо це може бути вигідним, коли робота далеко від дому, й громадським транспортом туди дістатися нелегко.

Тест-драйв – теж привід орендувати автомобіль, адже це допоможе не купувати кота в мішку, а ознайомитися із машиною певної марки, перевірити її характеристики.

Отже, перед орендою варто оглянути авто, прочитати всі документи, а потім можна буде насолоджуватися чарівним Львовом!