16 берез. 2019 12:08

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Новини компаній
0

66

0

Чому варто вибрати шпалери Rasch

Чому варто вибрати шпалери Rasch

Чому варто вибрати шпалери Rasch


Чому варто вибрати шпалери Rasch

Шпалери Rash – німецька якість, перевірена роками

Продукція, виготовлена в Німеччині, незмінно асоціюється із високою якістю. Цей факт стосується практично всіх виробів, в тому числі й оздоблювальних матеріалів для інтер′єру. Німецька компанія Rash підтверджує репутацію своєї країни, пропонуючи широкий вибір якісних шпалер різних видів. Фірма працює більше півтора століття, і за цей час встигла надбати репутацію однієї з кращих. Свого часу в створенні дизайну шпалер брали участь відомі художники, серед яких – Сальвадор Далі та Бернард Шульце. Щодо якості, шпалери цієї марки не просто відповідають стандартам – вони задають ці стандарти і слугують зразком для багатьох компаній аналогічного профілю. Придбати продукцію і переконатись в усіх її перевагах можна і в Україні, за посиланням www.baccara.com.ua/catalog/brend/rasch.

Які шпалери представлені в асортименті бренду

На сьогодні компанія пропонує шпалери чотирьох різновидів:

  • Паперові;
  • Вінілові;
  • Флізелінові;
  • Текстильні (льон, бавовна, віскоза).

В плані стилістики вибір теж достатньо широкий. Асортимент включає колекції різноманітної кольорової гами, з оригінальними малюнками та фактурами. Для любителів нестандартних рішень дизайнери пропонують фотошпалери. Також компанія не обділила увагою малюків: в каталозі є яскраві та життєрадісні моделі для дитячих кімнат.

Завдяки цьому покупці можуть підібрати варіант, що якнайкраще підійде для інтер′єру кімнати чи коридору в домі або квартирі, офісу, громадського закладу і т.д.

Чому варто вибрати шпалери Rasch

Чому варто надати перевагу шпалерам Rash

До позитивних характеристик виробів цієї торгової марки відносяться:

  • Екологічна безпека. Продукція виготовляється із матеріалів, які не виділяють шкідливих речовин, за передовими технологіями.
  • Розмаїття дизайнів та фактур, що дає можливість задовольнити навіть найвибагливіший смак.
  • Стійкість до зовнішніх впливів (вологи, ультрафіолетового випромінювання, перепадів температур), а також до механічних пошкоджень. Завдяки цьому такі шпалери підходять для оформлення приміщень з інтенсивною експлуатацією, зокрема на кухні, в передпокої і навіть у офісах.
  • Тривалий термін служби. Малюнок не вигоряє на сонці, а саме полотно зберігає початкову фактуру протягом багатьох років.
  • Простота наклеювання – в процесі роботи не виникає деформацій та пухирців із повітрям, а після нанесення на стіну немає усадки і видимих ліній стиків.

Обираючи шпалери Rash, покупець гарантовано отримає високу якість та надасть неповторності інтер′єру оформлюваного приміщення.

Чому варто вибрати шпалери Rasch - фото 2