7 жовт. 2020 17:20

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:51
Новини компаній
0

95

0

Чорна п'ятниця 2020: 6 порад для вигідних покупок

Чорна п'ятниця 2020: 6 порад для вигідних покупок

BlackFriday — це сезон, коли можна зекономити, отримати бажане за вигідною ціною або ж втратити голову від божевільних розпродажів


BlackFriday — це сезон, коли можна зекономити, отримати бажане за вигідною ціною або ж втратити голову від божевільних розпродажів. Щоб Чорна п’ятниця 27 листопада пройшла для вас і вашого бюджету максимально успішно, ми підготували список порад для правильного шопінгу.

g1WWF3Pkc18F3-lzdqOg7YjJWgJUn1nO8At3MS93DzOqdF3ipwz4n2NecZaURC8r9c9f0OaFHMgT2VI9kdo_8vvIZsxJK2hBw1GKpmoCIwK7-TVh-fJLW9Dnp3EOxRRzoMGWDbwF

Скласти список бажань

Підготовку до BlackFriday 2020 варто почати в середині жовтня. Саме в цей період слід додати в закладки бажані товари, які вам справді необхідні. Обов’язково запитайте про потреби рідних і впишіть їх у свій список бажань. А після розпродажу почнуться свята, тому радимо також подумати про подарунки близьким і придбати їх за більш доступною ціною. Сформований список покупок, поділений за тематикою чи магазинами, допоможе в потрібний момент діяти швидко та не розгубитись серед привабливих знижок.

Моніторити ціни

Підвищити ціну вдвічі, щоб потім гучно анонсувати знижку в 50 % — типова практика серед маркетологів. Тому після складання списків починайте слідкувати за зміною вартості обраних товарів, занотовуйте початкову ціну та порівняйте її з цінником у день Х. Так ви зможете оцінити, наскільки вигідним буде шопінг і чи варто заради вигаданої знижки поринати в хаос Чорної п’ятниці. Варто також порівняти ціни в офлайн- і онлайн-магазинах, щоб знайти найкращий варіант.

Приміряти одяг

Вибір товарів заздалегідь особливо важливий, якщо мрієте під час Чорної п’ятниці оновити гардероб чи придбати омріяне пальто. Якщо є можливість, напередодні знижок сходіть у звичайний магазин, спокійно приміряйте речі зі списку бажань і підберіть вдалий розмір. Тоді, коли ціни впадуть, ви зможете придбати все онлайн або ж перейти одразу до каси, оминаючи довжелезну чергу біля примірювальних. Також ця хитрість вбереже від помилок із замірами, і вам не доведеться витрачати час на повернення товару.

Підписатись на новини

Великі торгові мережі недарма активно рекламують анонси та закликають підписатись на розсилки новин від магазинів. В цьому є вигода для їхнього заробітку та для зручності клієнтів. Повідомлення про початок Чорної п’ятниці в Україні дасть змогу одним з перших вихопити бестселер чи лімітований товар за вигідною ціною. Тому, якщо мрієте поповнити запас улюблених парфумів чи отримати люксовий тональний крем без удару по бюджету, підпишіться на сповіщення від EVA.UA та інших косметичних магазинів.

Купувати онлайн

Безумовні переваги онлайн-шопінгу — це економія часу, зручність під час вибору товару та широкий асортимент, який не поміщається на полицях магазину. У сезон Чорної п’ятниці до цих плюсів додається чимала економія, адже переповнені торгові зали та шалений натовп часто спонукають до емоційних покупок непотрібних речей. Також слід пам’ятати про особливість BlackFriday 2020 в умовах карантину. Шопінг онлайн рятує від задушливої маски та вберігає від ризику заразитись від когось з натовпу покупців.

D3Mjl3W7e04BAEsDhlNHnu5VUTc5tajpgk7gmLFvAdI4-XLc-u3t5znIt9_AEwzWBHMSqSAJ8sB3Gx2jivlvlsA7Me6g49UnUFKRbxtBG-Ur4CFxAyLXfPyngbMUPLPojItutY-A

Увімкнути мозок

Жодні знижки та розпродажі не принесуть економії, якщо скуповувати все підряд. Позначка «Sale» і ефектні відмінусовані відсотки на ціннику не означають, що цей товар необхідно придбати. У період Ыорної п’ятниці, коли тиск маркетингу досягає піку, важливо діяти обдумано та контролювати свої дії. Для цього купуйте виключно те, що занесено до вашого списку бажань і те, за що ви були б готові дати повну ціну.

Отож, коли поради засвоєні, а 27 листопада позначене в календарі, можна гуляти онлайн-магазинами, формувати списки бажань і колекціонувати підписки на новини. І хтозна, може, уже зовсім скоро вам вдасться відхопити омріяні навушники чи парфуми за фантастично низькою ціною.