21 листоп. 2022 12:20

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:50
Економіка
0

378

0

Чорна п’ятниця вже зовсім близько. Чи ви знаєте, що купувати?

Чорна п’ятниця вже зовсім близько. Чи ви знаєте, що купувати?

Популярність Чорної п’ятниці в Україні зростає щороку


Чорна п’ятниця вже зовсім близько. Чи ви знаєте, що купувати?

Популярність Чорної п’ятниці в Україні зростає щороку. Як в Америці, так і в Україні великий листопадовий розпродаж приносить величезні прибутки ритейлерам і неабиякі знижки покупцям. Дізнайтесь, на які товари діють знижки в цей день та як отримати від Чорної п’ятниці максимальну вигоду.

Чорна п’ятниця – особливості та переваги

Чорна п’ятниця, яка цьогоріч припадає на 25 листопада, змушує активізуватись як затятих любителів шопінгу, так і пересічних покупців. Дійсно, можна бувати в крамницях один-два рази на рік, а наприкінці листопада придбати все потрібне за пів ціни. Ба більше, долучитись до Чорної п’ятниці намагаються всі бізнеси, тож на додаток до основних покупок можна випити кави чи сходити в кіно за незначну суму. Чи вигідно це для підприємців? Безумовно, адже Чорна п’ятниця дозволяє залучити набагато більше клієнтів, завдяки чому прибуток перевищує витрати на знижки. До того ж у такий спосіб можна продати товар, що залишився на складі, тому всі знижки цілком виправдані.

Втім, буває й так, що магазини намагаються заробити без жодних знижок. Наприклад, підвищивши ціну незадовго до Чорної п’ятниці, щоб у заповітний день повернути її до попереднього значення. Щоб не піддатись на такі маніпуляції, варто заздалегідь поцікавитись цінами. З іншого боку, в деяких магазинах (наприклад, з побутовою технікою і гаджетами) у цей день спостерігається особливий ажіотаж, а разом із ним – довші черги. Цілком можливо, що ви любите цей дух шопінгу і гамір у святкові дні. Якщо ж ні, то пропонуємо вам скористатись перевагами онлайн-шопінгу. В Інтернеті немає черг, натомість знижки діють ті самі, а іноді навіть більші. До того ж саме в онлайн-режимі можна використати знижки та купони Black Friday від kuplio.com.ua! Завітайте на сайт, щоб отримати свої бонуси на придбання гаджетів, одягу, аксесуарів, дитячих товарів та іншого!

Що купити в Чорну п’ятницю?

Знижки Чорної п’ятниці поширюються на всі види товарів: електроніку та побутову техніку, одяг та взуття, косметику та парфуми, канцелярські товари, дитячі товари, онлайн та офлайн курси, підписки на інтернет-сервіси, програмне забезпечення та багато іншого.

В Україні у цей день особливою популярністю користуються різноманітні гаджети та побутова техніка: смартфони, ноутбуки, смартгодинники, навушники, телевізори, кухонні прилади тощо. Дійсно, багато магазинів пропонують знижки у розмірі 10-20%, які, якщо врахувати звичайну ціну товару, дозволяють непогано зекономити. Знижки на окремі товари можуть сягати 60%, а розпродаж часто триває увесь тиждень – аж до Кіберпонеділка.

Значна частка продажів припадає на одяг та взуття. Найбільші знижки встановлюються речі, які довгий час не продаються – 70% і більше. У такий спосіб можна придбати, наприклад, джинси, сукню та спідницю для наступного сезону за ціною лише одного з цих товарів. Також варто звернути увагу на сезонний одяг та взуття з попередніх колекцій, яке ритейлери охоче продають зі знижкою 25-40%. Це, безумовно, чудова можливість придбати якісні брендові речі за помірною ціною.

Догодити клієнтам намагаються й продавці парфумів і товарів для краси та здоров’я. З настанням холодів збільшуються потреби тіла у догляді, тож знижка на товари з цієї категорії (наприклад, промокод Black Friday Notino) – це те, що треба у Чорну п’ятницю! Також великі знижки пропонують відомі книгарні, магазини іграшок та канцелярських товарів, різдвяних і новорічних товарів – 20-40%. Знижки на продукцію для дому – елементи декору, посуд, текстиль тощо – трапляються не так часто, тож напевно варто скористатись ними в Чорну п’ятницю, щоб заощадити навіть до 50%!

Якщо вас цікавлять інші товари, шукайте знижки на них, адже в Чорну п’ятницю шанси їх знайти вищі ніж будь-коли. Напередодні Різдва і Нового року цінники зміняться в інший бік, тому складайте список бажаних покупок вже зараз і не пропустіть свою знижку. Чорна п’ятниця вже тут! Заходьте на kuplio.com.ua, відкривайте знижки і купони до дня Чорної п’ятниці, та купуйте все, що хочете, значно дешевше. Це чудова можливість придбати найкращі новорічні подарунки для рідних та близьких. Спробуйте!