3 берез. 2020 16:01

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Новини компаній
0

232

0

Чим лазерна ліпосакція відрізняється від звичайної

Чим лазерна ліпосакція відрізняється від звичайної

Лазерна ліпосакція


Чим лазерна ліпосакція відрізняється від звичайної

Зусилля в тренажерному залі і найсуворіша дієта не завжди здатні надати силуету ідеальні обриси. Нашарування жиру на животі, накопичення на спині і в районі передпліччя не прибрати навіть спеціальними тренажерами і антицелюлітним масажем. Лазерна ліпосакція живота і окремих зон тіла популярні серед топ-менеджеров, політиків, зірок шоу-бізнесу. Чим лазерна процедура відрізняється від звичайної?

Під поняттям «баріатрія» в медицині існує ціле наплавление хірургічних методик для лікування ожиріння. Проводиться баріатрична операція за показанням ендокринологів. Справа в тому, що кількість жирових клітин в організмі стала, зате здатність клітини акумулювати жир прямує до нескінченності: природа піклується про можливе недоїдання і важкі часи. Незалежно від дієт і тренувань жирова клітина пам'ятає про свої можливості і прагне відновити свою «ідеальну форму».

Ліпосакція показана у випадках, коли звичайного масажу і дієти для видалення жирового прошарку недостатньо. З огляду на швидкий ефект від операції, ліпосакція виручає в ситуаціях, коли привести фігуру в порядок необхідно максимально швидко: попереду вибори, торжество, є можливість отримати кар'єрне зростання.

Класичний метод ліпосакції заснований на відсмоктуванні жиру з проблемних зон. Аспірація видаляє великі обсяги жиру, але досить кривава, після неї залишаються рубці та вона передбачає тривалий реабілітаційний період. Є певні проблеми з провисання шкірних покривів, яким потрібен час для відновлення нормальних контурів тіла.

Лазерна ліпосакція – це микропрокол для просування тонкого зонду. Лазер не руйнує жирові клітини. Залежно від робочої зони і особливостей пацієнта процедура проводиться під місцевим чи загальним наркозом. Процес ліполізу нешкідливий. В даному випадку немає кровотечі, гематом і рубців. Заживають проколи через 2-3 дня. Після процедури необхідно носити коригуючу білизну.

Чим лазерна ліпосакція відрізняється від звичайної - фото 2

У разі, якщо жирові нашарування об'ємні, застосовується комбінаторна методика з лазерної ліпосакції і одночасної аспірацією жирової тканини.

У київській клініці лазерної косметології та хірургії Gold Laser лазерну ліпосакцію проводять в області живота, роблять тоншу талію, прибирають галіфе, складки на спині, «пивний» живіт, жирові фартухи, провисшие зони в районі передпліччя та друге підборіддя. Після процедури пацієнт швидко повертається до звичайного життя, стрункий та з новими планами на майбутнє.