2 верес. 2019 12:34

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Новини компаній
0

210

0

Чим оздобити балкон після скління

Чим оздобити балкон після скління

Виконати внутрішнє оздоблення балкона можна різними матеріалами, знайти які сьогодні не так важко в магазині


Після закінчення робіт по склінню балкона починається новий етап будівельних робіт. Це внутрішнє оздоблення. Виконати внутрішнє оздоблення балкона можна різними матеріалами, знайти які сьогодні не так важко в магазині https://olta.ua/.

Чим оздобити балкон після скління

Оздоблення вагонкою

Підбираючи матеріал, покупці хочуть, щоб він був недорогим, добре виглядав і справляв враження на гостей. Все це властиво вагонці з деревини, яка сьогодні дуже популярна.

Чим оздобити балкон після скління - фото 2

Цей матеріал практично створений для обробки балкона. Він може бути виготовлений з різних порід деревини. Деякі її види коштують недорого, але вимагають ретельного догляду, інші — дорожче, але відмінної якості та більш довговічні. Вагонка буває різних класів, від яких і залежить якість цього матеріалу.

Крім того на термін служби вагонки великий вплив робить і якість монтажу. Під час монтажу вам знадобляться саморізи для закріплення матеріалу. Пам'ятайте, між пластинами вагонки неприпустимі щілини та зазори, інакше вона дуже швидко прийде в непридатність. Для ідеального змикання виробники дерев'яної вагонки створили спеціальні пази, що дозволяють уникнути появи зазорів і щілин.

Великим плюсом цього матеріалу є можливість без зусиль замінити зіпсовану панель на нову, не розбираючи всієї конструкції. Завдяки чому цей тип оздоблювального матеріалу приваблює покупців.

Однак пам'ятайте, що без належного догляду і захисту первісний вигляд вагонки може дуже швидко змінитися під впливом вологості з вулиці.

Використовуємо сайдинг

Замість вагонки можна використовувати сайдинг. Цей матеріал буває різних кольорів, декорований під дерево і камінь. Завдяки цьому з балкона можна зробити відмінне приміщення, здійснивши всі свої наміри.

Чим оздобити балкон після скління - фото 3

Сайдинг є універсальним матеріалом, який має велику кількість плюсів. Цей матеріал прослужить багато років, збільшить пожежну безпеку приміщення, через те, що під час пожежі він не горить, а тільки плавиться. Для його установки не потрібно спеціальних навичок, досить зробити настил і прикріпити його спеціальним клеєм.

Як і у вагонки, у сайдингу є бічні пази, що забезпечують ідеальне змикання панелей один з одним. Завдяки їм стіну можна зробити гладкою, без щілин і зазорів.

Оздоблення стелі та підлоги

На балконі, разом зі стінами, потрібно обробити стелю та підлогу. Обшити стелю можна тим же матеріалом, що і стіни. Однак при його обробці важливо передбачити місця для освітлювальних приладів. При виборі матеріалу для підлоги в першу чергу потрібно оцінити його вологостійкість і зносостійкість. Цими властивостями володіють керамічна плитка і ламінат, тому рекомендуємо використовувати саме їх. Підлогу, так само, як і стіни, бажано утеплити спеціальними системами.