2 листоп. 2015 17:33

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:54
Афіша Вінниці
0

139

0

«ДахаБраха» 16 листопада презентує у Вінниці новий альбом «Дорога»

«ДахаБраха» 16 листопада презентує у Вінниці новий альбом «Дорога»

У Вінниці «ДахаБраха» презентує новий альбом


«ДахаБраха» 16 листопада презентує у Вінниці новий альбом «Дорога»

Свій новий всеукраїнський тур етно-хаос гурт «ДахаБраха» приурочили до виходу шостого альбому «Дорога», у якому зібрали пісні з різних куточків України і навіть заспівали кримськотатарською мовою.

Одними з найперших нові пісні «ДахаБраха» почують вінничани. Вінницький концерт гурту, який організовує компанія «ВІННИЦЯКОНЦЕРТ», пройде в понеділок, 16 листопада, о 19.00 у театрі імені Садовського.

- Ми хочемо представити наш новий альбом на концертах, - говорить єдиний чоловік у жіночій компанії «ДахаБраха» Марко Галаневич. - Ми хочемо зробити уявну музичну дорогу, починаючи від Криму, заїжджаючи на Луганщину, Полісся і так далі. Майже всі куточки України ми представимо. Жанр альбому буде наближатися до степового блюзу.

«ДахаБраха» - це не звичайний гурт, а справжній феномен - колектив, який в обхід усім законам шоу-бізнесу збирає аншлаги не тільки в рідній Україні, а й далеко за її межами.

У вересні «ДахаБраха» у своїх фірмових високих шапках шокували телебачення Великобританії: у ефірі найпопулярнішого музичного шоу «Later… withJoolsHolland» виконали композицію «Шо з-під дуба».

Сьогодні «ДахаБраха» - найбільш знаний український етно-гурт за кордоном. З гастролями вони об’їздили весь світ: від Кореї і Австралії до США і Латинської Америки. Неодноразово були героями угорського фестивалю «Sziget», французького «RencontresTransMusicales», «WOMEX» у Греції, «Roskilde» в Данії, «Ethnosur» в Іспанії, а чотири роки тому стали гостями найпопулярнішого у світі фестивалю worldmusic «WOMADelaide» в Австралії.

 

Серця вінничан «ДахаБраха» підкорила на фестивалях «Шешори» і «Арт-Поле», які проходили у Воробіївці Немирівського району. Відтоді щороку гурт збирає повні зали у Вінниці.

Хто раз почув «ДахаБраха», назавжди стають їх відданими шанувальниками. Вони співають пісні, яким більше тисячі років, але роблять це настільки сучасно, що інакше як магією їх концерти назвати не можна.

На концертах «ДахаБраха» за всім, що відбувається на сцені, публіка спостерігає, затамувавши подих, ніби поринаючи у чарівний інший вимір, де немає нічого фальшивого, а є тільки голоси, вікові традиції і музика, яка торкається душі.

 

16 листопада о 19.00 у Вінницькому театрі імені Садовського на концерті «ДахаБраха» глядачів чекає неймовірне поєднання автентичної музики із сучасним драйвом та цілий парад музичних інструментів. Під час концерту учасники «ДахаБраха» заграють для вас на волинці, дарбуці, таблах, діджеріду, тромбоні, акордеоні, джембе, перкусії, басових барабанах, жалійці, флейті, гармошці, віолончелі і бугаю.

Квитки на вінницький концерт «ДахаБраха» вже у продажу! Вартість - 120-300 гривень.

Купуйте квитки у касах театру імені Садовського і Будинку офіцерів, на сайті http://bilet.vn.ua/ та замовляйте абсолютно безкоштовну доставку квитків у будь-яку точку міста за телефоном: (0432)57-55-55.

Організатор вінницького концерту «ДахаБраха» - компанія «ВІННИЦЯКОНЦЕРТ». Пригощає студія-бар «City».

«ДахаБраха» 16 листопада презентує у Вінниці новий альбом «Дорога»

«ДахаБраха» 16 листопада презентує у Вінниці новий альбом «Дорога» - фото 2

«ДахаБраха» 16 листопада презентує у Вінниці новий альбом «Дорога» - фото 3

«ДахаБраха» 16 листопада презентує у Вінниці новий альбом «Дорога» - фото 4

«ДахаБраха» 16 листопада презентує у Вінниці новий альбом «Дорога» - фото 5

«ДахаБраха» 16 листопада презентує у Вінниці новий альбом «Дорога» - фото 6

 «ДахаБраха» 16 листопада презентує у Вінниці новий альбом «Дорога» - фото 7

«ДахаБраха» 16 листопада презентує у Вінниці новий альбом «Дорога» - фото 8

«ДахаБраха» 16 листопада презентує у Вінниці новий альбом «Дорога» - фото 9

«ДахаБраха» 16 листопада презентує у Вінниці новий альбом «Дорога» - фото 10

«ДахаБраха» 16 листопада презентує у Вінниці новий альбом «Дорога» - фото 11

 «ДахаБраха» 16 листопада презентує у Вінниці новий альбом «Дорога» - фото 12

«ДахаБраха» 16 листопада презентує у Вінниці новий альбом «Дорога» - фото 13

«ДахаБраха» 16 листопада презентує у Вінниці новий альбом «Дорога» - фото 14

«ДахаБраха» 16 листопада презентує у Вінниці новий альбом «Дорога» - фото 15

title

title

title