8 серп. 2018 12:12

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Суспільство
0

92

0

Дата з трьома вісімками. У Вінниці сьогодні весільний бум

Дата з трьома вісімками. У Вінниці сьогодні весільний бум

Дата з трьома вісімками. У Вінниці сьогодні весільний бум


Дата з трьома вісімками. У Вінниці сьогодні весільний бум

08.08.2018 року у Вінниці вже запланували одружитися 40 пар. В РАЦС-і продовжують приймати заяви від молодят, які вирішили поєднати долі в символічну дату. Тим часом астрологи з насторогою відносяться до «вісімки», до того ж попереду сонячне затемнення.

«Завчасно одружитися на цю дату у Вінниці виявили бажання 29 пар. Проте, за новою послугою «Шлюб за добу», молодят цього дня вже може бути близько 40-ка. А може й ще більше. Адже, якщо хтось сьогодні подасть заяву, до вечора шлюб ще встигне зареєструвати», - розповіла редакції Вiнниця.info директор Вінницького РАЦС-у Юлія Романенко.

Якщо у когось щойно виникла ідея оформити шлюб на дату з вісімками, варто поквапитись.

«Після того, як подали люди документи, для оформлення заявки та перевірки документів необхідно зачекати кілька годин. Крім того, сама по собі церемонія триває певний час. А наш робочій день триває до 18 години. Хоча, у нас були такі часи, коли ми встигали розписувати за одну добу по 60 молодят. Тому. Сподіваємося, що сьогодні всіх бажаючих встигнемо розписати», - продовжила Юлія Романенко.

Відомо, що за сьогодні зареєструвати шлюб за добу урочисто вирішили чотири пари.

Крім того, 8 серпня не єдина популярна дата у цьому місяці. Чимало пар подали заявки на 18 та 28 числа.

«18 числа є 15 заявок. А от 28, вже 34, не зважаючи на те, що то буде вівторок», - підрахувала Романюк.

Астрологи зауважують, оформлювати шлюб 8 серпня, не найвдаліший вибір.

«11 серпня сонячне затемнення. Не дуже гарний день для весілля. Всі справи, які будуть офіційно оформлені чи розпочаті за три дні до та три дні після будь-якого затемнення, матимуть серйозні наслідки. Вони можуть бути, як добрі, так і погані. Але, на 100% не знаємо, що буде. У ці дати закладаються цикл подій, на які не зможемо чинити будь-якого впливу. А загалом, вісімка – це число Урану. А це планета сюрпризів та свободи. Тобто, проти шлюбів. Але за добру дружбу», - пояснив Вiнниця.info астролог Володимир Семенюк.

Раніше ми писали де у Вінниці можна одружитися за 24 години та скільки коштує послуга «Шлюб за добу».

Вiнниця.info