25 лип. 2020 12:42

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:51
Новини компаній
0

200

0

Де батькам знайти репетитора? Як репетиторам стабільно отримувати нових учнів за допомогою BUKI?

Де батькам знайти репетитора? Як репетиторам стабільно отримувати нових учнів за допомогою BUKI?

Як репетиторам стабільно отримувати нових учнів за допомогою BUKI?


Шкільний період один із найвідповідальніших у житті кожного. Бо саме в цей час формуються принципи особистості. У школі відбувається розкриття потенціалу дитини, визначення сильних і слабких сторін. Учителі розуміють, як важливо прищеплювати жагу до знань, проводити уроки максимально цікаво, підтримувати ініціативу школярів. Але навіть при великій кількості докладених зусиль не завжди виходить зацікавити всіх дітей. Серед них знаходиться чималий відсоток тих, кому потрібні додаткові заняття з репетитором. Адже у кожного школяра свої особливості уваги, пам'яті та швидкості засвоєння нової інформації. Батьки, котрі помічають погані оцінки в щоденнику, повинні своєчасно потурбуватися про заняття з приватним учителем.

Пошуковий ресурс BUKI - ідеальний сервіс і для учнів, і для репетиторів. У нас легко шукати необхідного фахівця, і однаково легко реєструватися для надання репетиторських послуг учням. Зручний інтерфейс сайту, зворотний зв'язок, легка система пошуку із застосуванням тематичних фільтрів - завдяки цьому ми здобули довіру 25 тисяч репетиторів зі всієї України та десятків тисяч учнів!

Як батькам користуватися сервісом BUKI? На що звертати увагу при пошуку репетитора?

Знайти досвідченого вчителя - справжня проблема! Особливо, коли вам потрібні репетитори з математики, фізики, української мови або хімії. Доводиться обдзвонити безліч оголошень, розпитати знайомих, знайти місце для занять вдома, а якщо педагог не хоче займатися у вас вдома, то доводиться везти дитину через усе місто на заняття! Рано чи пізно все це стомлює як школяра, так і батьків.

Особливу популярність зараз набирають дистанційні заняття. Онлайн репетитор - більш комфортний варіант. Школяр сам легко увімкне комп'ютер, зайде в Скайп в призначений час, і почне урок з педагогом. Репетитор допоможе максимально цікаво і незвично піднести інформацію. На сайті BUKI у вас є можливість знайти як педагога для дистанційних занять, так і репетитора для очних уроків. Шукати фахівця на нашому сайті просто:

  1. Заходьте на сайт buki.com.ua.
  2. Обираєте предмет, за яким потрібен репетитор.
  3. Вибираєте місто і район, де будете займатися з педагогом.
  4. Вибираєте бажаний досвід роботи фахівця.
  5. Вказуєте ціновий діапазон за 1 заняття.

Після цього система вам підбере репетиторів, які відповідають заданим критеріям пошуку. Ваше завдання - детально ознайомитися з анкетами педагогів, вивчити їх ціни, прочитати відгуки. Усе це дозволить швидко підібрати фахівця, який повністю відповідає вашим очікуванням.

Як репетитору зареєструватися на BUKI? Який дохід можна отримувати?

Більш ніж 25 тисяч педагогів, котрі працюють за допомогою BUKI, говорять, що робота репетитором онлайн - це зручно, цікаво, вигідно та сучасно. Здобути стабільну базу учнів більш ніж реально, якщо виконати всі необхідні пункти:

  • правильно оформити анкету на сайті;
  • детально розповісти про себе;
  • надати фото дипломів та сертифікатів, що підтверджують ваш професіоналізм;
  • встановити прийнятну ціну;
  • бути амбіційним та «боротися» за кожного учня, пропонуючи йому максимум уваги, цікавих завдань, психологічної підтримки під час підготовки до ЗНО та вступної кампанії.

Зареєструватися на сайті BUKI зможуть всі:

  1. Зайти на сайт BUKI.
  2. Натиснути вгорі вкладку «Стати репетитором».
  3. Заповнити рядки: ім'я, прізвище, e-mail адреса, а потім натиснути на кнопку «Створити профіль і знайти учнів».

Але на цьому реєстрація не завершується, а тільки починається. Далі учитель повинен:

  • вказати предмет, який планує викладати (математика, фізика, біологія, хімія і т.п.);
  • коректно вказати досвід роботи;
  • подати інформацію про свою освіту;
  • розмісти якісне фото, яке презентує вас як професіонала (можна застосувати такі атрибути: книга, планшет, ноутбук, окуляри);
  • детально розповісти про місця роботи (школа/університет/коледж).

Не бійтеся подавати якомога більше інформації про себе. Бо в більшості випадків репетитори обмежуються декількома рядками в інформації про себе. Скористайтеся цим! Відділіться від своїх конкурентів, показавши всі свої переваги.

Важливо й пам'ятати про правила роботи з учнем. З ними ви повинні ознайомитися детально при реєстрації. Будьте етичним учителем, не забувайте про субординацію та не бійтеся завойовувати увагу учнів. Якщо до вас вперше звернулися батьки школяра, і ви вже домовилися про дату першого заняття, в назначений день обов’язково зателефонуйте. Чимало учнів просто забувають про домовленість, а репетитори втрачають таким чином своїх учнів. Не бійтеся бути наполегливими, бо від цього залежить ваш заробіток.

Ресурс BUKI - сайт, де можна знайти надійну базу учнів та відшукати свого репетитора!

Якщо ви репетитор англійської мови, фізики, математики, хімії, біології, і навіть фортепіано, ми радо чекаємо вас у нашій великій команді! Будьте впевнені, що напрацювати базу учнів на нашому сайті легко і швидко. А якщо ж ви шукаєте фахівця для індивідуальних уроків, то теж завітайте на наш сайт. Ви зможете обрати вчителя, котрий дасть можливість прийти до поставленої вами освітньої мети!

Текст написала Олеся В. учитель та репетитор української мови

Вибери репетитора у своєму місті: https://buki.com.ua/