17 верес. 2020 09:37

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:51
Новини компаній
0

232

0

Де купити безпечні засоби захисту рослин від шкідників?

Де купити безпечні засоби захисту рослин від шкідників?

Вирішення проблеми боротьби зі шкідниками


Де купити безпечні засоби захисту рослин від шкідників?

Вирощування фруктів, овочів та інших сільськогосподарських культур «для себе» або в рамках фермерського бізнесу вимагає ефективного вирішення проблеми боротьби з комахами шкідниками. Маленькі «непрохані гості» на ділянці цілком можуть знищити весь урожай, якщо вчасно не вжити заходів обережності і не обробити рослини інсектицидами та іншими спеціальними препаратами.

Де купити безпечні засоби захисту рослин від шкідників?

Як впливають інсектициди на комах?

Хімічні засоби захисту культурних рослин від навали попелиці, мурах, медведок, колорадського жука та інших шкідників пропонуються в широкому асортименті марок і типів. Найпопулярніші препарати, які користуються довірою величезної кількості фермерів, садівників і городників, зібрані в каталозі сайту https://lnzweb.com/zzr/insecticide. Тут можна ознайомитися з докладними описами кожного виду інсектицидів і вибрати найбільш підходящий за формулою, виду впливу і способу застосування препарат. Як правило, всі інсектициди надають моментальне згубний вплив на шкідників, проте способи такого впливу на організм комах різні. Одні паралізують тіло при зовнішньому контакті з препаратом, інші - впливають через травний тракт, потрапляючи всередину разом з їжею-приманкою. Є й такі засоби захисту рослин, які «працюють» виключно повітряно-крапельним шляхом - комахою досить просто вдихнути пари розпорошеного препарату.

Де купити безпечні засоби захисту рослин від шкідників? - фото 2

Які види культурних рослин обробляють?

Інсектициди хімічної і хіміко-біологічної природи бувають:

  • універсальні, призначені для захисту будь-яких культурних рослин;
  • спеціальні, які розроблені для певних видів овочів або фруктів;
  • спрямованої дії, що впливають на певних шкідників.

За допомогою якісних інсектицидів, кращі з яких зібрані на сайті lnzweb.com, виробляють безпечну захисну обробку всіх видів овочів, зелені, ягід і плодових дерев. У сільському господарстві такі препарати знаходять своє застосування на полях, засіяних зерновими культурами. При цьому в залежності від оброблюваної площі можуть використовуватися ручні і автоматизовані (механізовані) способи розпилення препаратів захисту. В рамках невеликих фермерських господарств, приватних садів і городів можливо розпилення розчинів з інсектицидами за допомогою спеціальних ручних пульверизаторів. Для обробки великих посадок використовуються спеціальні машини-розпилювачі, які за одну проходку обробляють відразу кілька рядів посадок.

Де купити безпечні засоби захисту рослин від шкідників? - фото 3