1 лют. 2016 10:01

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:57
Новини компаній
0

67

0

Де розмістити зовнішню рекламу на білбордах у Вінниці?

Де розмістити зовнішню рекламу на білбордах у Вінниці?

Однією з найбільш вигідних для розміщення зовнішньої реклами вулиць міста вважається Пирогова. Вона бере свій початок від центрального парку міста і з'єднує безліч популярних місць відпочинку городян і визначних пам'яток міста.


Оренда білбордів у центрі Вінниці

Однією з найбільш вигідних вулиць для розміщення зовнішньої реклами у Вінниці вважається вулиця Пирогова. Вона бере свій початок від центрального парку міста і з'єднує безліч популярних місць відпочинку городян і визначних пам'яток міста. Тут знаходиться парк Дружби, парк-музей імені Пирогова, ботанічний сад, медичний університет, а також безліч розважальних закладів: готелі, кафе, магазини, торгові центри. Вздовж вул. Пирогова реклама матиме достатньо високі рейтинги і медіапоказники.Пирогова перетинається з вул. 30-річчя Перемоги, Келецькою, проспектом Юності, які так само цікаві для рекламодавців своєю інфраструктурою, та насиченим автопотоком.

Де розмістити зовнішню рекламу на білбордах у Вінниці?

Одним з найбільш відвідуваних туристами місць у Вінниці вважається фонтан «Рошен» - найбільший в Європі плаваючий музичний фонтан. По вул. Соборній, яка з'єднує центр міста і фонтан, оренда білбордів розрахована переважно на пішоходів, адже тут прогулюється безліч туристів і відпочиваючих городян.
Вартість оренди рекламних щитів в центрі трохи вище середньої вартості по місту, але й медіапоказники рекламних площин тут будуть значно вище, ніж в інших місцях.

Зовнішня реклама на в'їзді в місто

Оренда білбордів на околиці Вінниці розрахована переважно на автопотік. Хмельницьке шосе - частина автотраси міжнародного значення М-12 Стрий - Знам'янка. Це основна дорога, що веде на Хмельницький. На 1-му кілометрі шосе розташований гіпермаркет «Епіцентр», а трохи ближче до центру - Вінницький НТУ і коледж. Не слід забувати про закусочні та готелі, яких так багато на в'їзді в місто: авто гриль «Мисливець», кафе «Фата Моргана», «Ескадрон» та ін.

Де розмістити зовнішню рекламу на білбордах у Вінниці? - фото 2

Продовження траси М-12 - Немирівське шосе, виїзд з міста в бік Немирова, Липовця.
Не варто забувати про Київську вулицю. Це основна дорога, що веде до Києва. По місту вона перетинається з вул. Тарногродського, Фрунзе, Гонти. На виїзді з міста її перетинає Об'їзне шосе, яке приведе автомобілістів до аеропорту.
Медіа показники і відгук від оренди бігбордів у даних районах Вінниці набагато вище, що підвищує середню вартість оренди цих площин.

Розмістити рекламу на білбордах, сітілайтах, троллах, бренмауерах та інших конструкціях по всій Україні Ви зможете скориставшись системою підбору площин Outdoor-online.com.ua Для повнофункціонального використання небхідно реєстрація в системі.


0
0