12 листоп. 2020 09:40

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:51
Новини компаній
0

149

0

Де шукати кращі пропозиції на Чорну п'ятницю 2020

Де шукати кращі пропозиції на Чорну п'ятницю 2020

Перший тиждень листопада вже минув – Чорна п'ятниця не за горами



Перший тиждень листопада вже минув – Чорна п'ятниця не за горами! Відбудеться вона в цьому році 27 листопада. Оскільки багато країн входять у жорсткий карантин, і двері деяких магазинів будуть зачинені, то можна передбачити великі знижки і хорошу конкуренцію в Інтернеті. На українців також очікують вигідні пропозиції як в онлайн, так і офлайн.

Купувати в Інтернеті чи в торговому залі?

У цьому році на BF очікується більша кількість придбань саме в онлайн-торгівлі. Розглянемо чому:

  • покупки через інтернет-платформи дозволять українцям уникнути відвідування місць із великою кількістю людей і тим самим захистити себе від вірусу;
  • онлайн-шопінг останнім часом стає все зручнішим. Кожен магазин старається максимально спростити функціонал, щоб покупцеві було легше орієнтуватися. Наприклад, для того щоб знайти знижки на Чорну п'ятницю, досить тільки перейти на спеціальну сторінку з ними.

Для тих, хто планує робити покупки у торгових залах, власники мають зробити максимально безпечні умови перебування в магазині з дотриманням усіх норм, що включає масковий режим та дозвіл перебувати одночасно у приміщенні певній кількості відвідувачів. Поговоримо, де і які товари варто шукати в цьому році на Black Friday.

Побутова техніка й електроніка

Популярною в ці дні є покупка побутової техніки та електроніки, саме на ці товари виробники обіцяють найвигідніші пропозиції. Привабливі ціни стимулюють попит на пральні машини, телевізори, холодильники, обігрівачі, вбудовану побутову техніку тощо. Усе це можна знайти в магазині «ЦЕ-ТЕ». Товари можна придбати як онлайн, так і в торговельному залі. Представлений широкий асортимент побутової техніки провідних світових брендів Samsung, Lg, Atlant, Indesit і багато інших з офіційною гарантією. Також там Ви знайдете і шикарний асортимент комп'ютерних гаджетів і телефонії.

Дитячі товари

Чорна п'ятниця дозволяє купити заздалегідь хороші подарунки своїм рідним і близьким на Новий рік. У "Епік" Ви знайдете кращі дарунки для своїх дітей. Там можна купити як карнавальний костюм для свята, так і круту іграшку, велосипед, ковзани або конструктор Lego.

INTERSPORT

Це світовий лідер у спортивному ритейлі, заснований у Швейцарії. Мережа спортивних магазинів пропонує товари більш ніж 70 світових брендів, а також там можна знайти власні торгові марки відмінної якості за вигідними цінами.

Деко

Картина, плед, ковдра або премилий сервіз можуть стати відмінним подарунком для подруги, тещі або батьків. «Деко» – це відділ, у якому можна загубитися надовго, милуючись шикарним асортиментом.

Mon Chéri

Саме в цьому магазинчику Ви зможете знайти подарунок для себе чи коханої людини. Простір заповнений усім необхідним для турботи про красу і збереженні молодості. Асортимент магазинів представляє виробників косметичних засобів із різних країн з акцентом на натуральність.

Усі ці магазини можна знайти в 62 торгових центрах Епіцентр, які розміщені по всій Україні. У минулому році на Black Friday в Епіцентрі були вигідні пропозиції більш ніж на 60 тисяч позицій. Цього року очікується ще більше вигоди!