12 листоп. 2021 15:57

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:51
Новини компаній
0

203

0

Де смачна піца у Києві?

Де смачна піца у Києві?

Найкращий заклад, на думку споживачів, – «Монопіца» у Києві


Одна з найпопулярніших страв італійської кухні – піца. Тому піцерії на сьогоднішній день є майже у кожному великому місті. Щоб не розчаруватись у закладі, краще вибирати його за відгуками інших клієнтів. Найкращий заклад, на думку споживачів, – «Монопіца» у Києві. В ній дотримано ідеальне співвідношення ціна-якість, і кожен клієнт може замовити на сайті https://kyiv.monopizza.com.ua/ru смачну піцу за досить бюджетною ціною.

Пицца "Бургер" - WOW pizza - быстрая доставка еды Кременчуг

Чому піца така популярна

Італійську кухню знають і люблять у всьому світі, проте жодна її страва не перевершила піцу за популярністю. На це є кілька причин:

  • Універсальність. Підходить як для дружньої зустрічі або великого банкету, так і як повноцінний прийом їжі. Її можна їсти руками прямо з коробки, для цього не потрібний посуд та столові прилади, тому піца – ідеальний похідний варіант швидкого перекушування.
  • Традиційне поєднання тесту та начинки, яке є майже в кожній кухні та звичне для мешканців багатьох країн.
  • Різноманітні варіанти начинки та соусів. Кожен може підібрати піцу на свій смак, міняти та доповнювати її інгредієнти. Вона буває солодкою, гострою, вегетаріанською та дитячою, що робить її доступною для всіх бажаючих.

Справжня смачна піца просто повинна мати сирну скоринку. Розплавлений сир здатний «подружити» будь-які інгредієнти.

Покупка готової піци або самостійне приготування

Багато хто здається, що приготувати піцу вдома дешевше, ніж купити вже готову в кафе. Декілька аргументів, що доводять, що це помилкова думка:

  • Італійські продукти, які доведеться купити для піци, коштують недешево. До того ж, більшість виробників продає свій товар упаковками, а не на вагу, тому доведеться переплачувати за зайвий обсяг.
  • У ресторанах готують професійні кухарі на промисловому устаткуванні. Вдома, не маючи особливих навичок, складно спекти смачну піцу з першого разу.
  • Пошук рецепту, заміс та підйом тесту, підготовка інгредієнтів та запікання готової страви, а також подальше миття посуду потребують великої кількості часу. Адже можна витратити його на інші справи.

Яку піцерію вибрати

Від вибору закладу залежить смак, якість готової піци та враження гостей від свята, якщо вона має стати головною стравою на столі. Тому вибирати піцерію потрібно особливо ретельно. Згідно з відгуками туристів та мешканців Києва, найкращим закладом у місті залишається «Монопіца».

Страви готуються за оригінальними рецептами з використанням італійських продуктів. Їх можна замовити з доставкою додому або скуштувати в затишному залі. Кур'єр може приїхати до певного часу, призначеного клієнтом. Доступний самовивіз.

Окрім піци, в меню є десерти, напої, фокаччо та салати. Додатково можна замовити окремі інгредієнти, які дають змогу доповнити смак готових страв. Оплата замовлення – карткою на сайті або при отриманні готівкою кур'єру.

Мережа регулярно організовує акції: вибирається піца тижня, на яку буде знижено ціну. Діє постійна знижка у день народження, а також за три дні до та після нього.