5 трав. 2018 11:19

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Спорт
0

98

0

Де у Вінниці готують чемпіонів - три спортивні бази міста вчать веслуванню

Де у Вінниці готують чемпіонів - три спортивні бази міста вчать веслуванню

 Де у Вінниці готують чемпіонів. Три спортивні бази міста вчать веслуванню


Де у Вінниці готують чемпіонів - три спортивні бази міста вчать веслуванню

У Вінниці є три спортивні бази для занять веслувальними видами спорту: дитячо-юнацька спортивна школа олімпійського резерву імені Юлії Рябчинської (князів Коріатовичів,123), спортивна база «Авангард» (Соборна,1) і Дитячо-юнацька спортивна школа №2 (Бузький спуск,33).

Про це повідомляє департамент у справах ЗМІ та зв’язків з громадськістю Вінницької міської ради.

Директор дитячо-юнацької спортивної школи №2 Максим Фільварків розповів, що у закладі займаються веслуванням на байдарках та каное, а також – веслувальним слалом, спортивним туризмом на катамаранах.

«Всі заняття проходять на безкоштовній основі, з дітьми займається колектив професійних молодих тренерів. Починають займались з дітьми 9-11 років. Якщо дитина не вміє плавати, наші тренери навчать її цьому. Серед наших вихованців – Вікторія Добротворська, яка є призеркою чемпіонату Європи. Олімпійська чемпіонка Інна Осипенко-Радомська проводила у нас свої навчально-тренувальні збори», – каже Максим Фільварків.

Як пoвідoмляла Вiнниця.info, минулoгo рoку близькo 150 веслувальників з семи oбластей України взяли участь у турнірі з веслування «Дракoни Вінниці».

Вiнниця.info

title