9 верес. 2021 10:33

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:51
Новини компаній
0

114

0

Де в Чернігові піца з безкоштовною доставкою?

Де в Чернігові піца з безкоштовною доставкою?

Рейтинг піцерій Чернігова. Кращим закладом, на думку клієнтів, є «Монопіцца»


При бажанні замовити готову їжу додому не хочеться переплачувати за доставку, однак не у всіх закладах вона буває безкоштовною. Нижче представлений рейтинг піцерій Чернігова, в яких страви доставляються без додаткової оплати.

Кращим закладом, на думку клієнтів, є «Монопіцца». Зробити замовлення можна на сайті https://chernigiv.monopizza.com.ua/ru. При складанні рейтингу враховувалася ціна піци, мінімальна вартість замовлення для безкоштовної доставки, наявність акцій і постійних знижок, можливість вибору інгредієнтів.

Bushido - ресторан доставки блюд японской кухни в Миассе. Заказать вкусные  роллы, пиццу или суши в Миассе. Доставка роллов в Миассе. У нас самые  вкусные роллы с доставкой в Миассе!

3 місце - Mamamia

В асортименті як класичні, так і оригінальні варіанти піци. На сайті є зручний конструктор, в якому можна зібрати блюдо на свій смак. За замовчуванням в рецепт входить сирна основа, для вибору доступні наступні опції:

  • Розмір - середній, для двох осіб, або великий, для чотирьох;
  • Соус - класичний, BBQ або рикотта;
  • Топінги - сирні, овочеві та м'ясні;
  • Борт - класичний, сирний або ковбасний, з кунжутом або Брецель.

Крім піци, для замовлення доступні страви фаст-фуд, салати, супи, десерти і напої. Замість системи знижок у кожного клієнта є бонусний рахунок, на який зараховуються бали з кожної покупки. У день народження на нього повертається до 100% суми в чеку бонусами, які потім можна витратити на інші замовлення. Балами можна оплатити до 50% вартості страв.

2 місце - MAFIA

До замовлення доступні як стандартні варіанти піци (400-600 гр), так і «метрові» (1200-1400 гр). При замовленні коржі великого розміру безкоштовно надається напій на вибір: біле або червоне вино, пиво або холодний чай. У меню представлені страви італійської, азіатської кухні, гаряче, салати, напої та десерти.

Доставка безкоштовна при чеку від 250 гривень. Крім того, кожен день з 10.00 до 12.00 безкоштовно доставляються сніданки при замовленні від 2-х штук.

В закладі передбачено спеціальне меню для дітей: піца в формі кролика і інші блюда з оригінальною сервіровкою, які чудово підійдуть для дитячого свята.

1 місце - Monopizza

Разновидности итальянской пиццы

Безкоштовна доставка - при замовленні від 150 гривень. Страви привозять протягом 30-60 хвилин, в залежності від віддаленості адреси від ресторану. В асортименті є оригінальні види піци, які не знайдеш у інших піцеріях Чернігова:

  • З прошутто і грушею;
  • З грушею і сиром дор блю;
  • З тунцем та маринованим цукіні;
  • З крем-сиром і запеченим перцем.

В подарунок до будь-якої піци йде сирний соус для кірочок. При оформленні покупки в день народження, а також за 3 дні до і 3 після нього надається знижка 20% на весь замовлення. Крім піци, в меню є фокаччею, салати, десерти та напої.

В закладі регулярно проходять акції, завдяки яким можна купити піцу набагато дешевше, ніж в інших ресторанах.

Оплатити замовлення можна кількома способами:

  • Банківської картою онлайн або кур'єру при отриманні;
  • Готівкою.

Доставку готових страв можна замовити заздалегідь до визначеного часу, або забрати самовивозом з ресторану, розташованого за адресою: вул. Шевченко, 11.