26 черв. 2015 14:09

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:54
Суспільство
0

53

0

Де вінничани шукають літній відпочинок

Де вінничани шукають літній відпочинок

 Яндекс доповнив карти українських курортів, якими цікавляться вінничани


Де вінничани шукають літній відпочинок

 Найзатребуванішим серед вінничан курортом є Затока — про неї у Яндекса спитали 26 тисяч разів. Наступний за популярністю населений пункт — Коблеве із 14 тисяч запитів. На інші цікаві мешканцям Вінницької області місця припало загалом 30 тисяч запитів.

Про це повідомляє прес-служба Яндекса.

Яндекс оновив і доповнив схеми 14 українських курортних міст, селищ та сіл. До їх числа увійшли місця, особливо цікаві вінничанам. Це і приморські курорти Затока та Коблеве, і західні Яремче, Шацьк та Синевир. Саме про них жителі Вінницької області запитували у Яндекса протягом травня ‒ вересня минулого року найбільше.

Крім важливих для Вінниччини курортів, на Яндексі також оновилися карти Грибівки, Кароліно-Бугаза та Курортного (Одеська область); Залізного Порту і Лазурного (Херсонська); Кирилівки та Приморська (Запорізька); Трускавця і Моршина (Львівська область). На свіжих схемах можна побачити актуальну мережу вулиць із дорогами, а за допомогою пошуку на картах — знайти місцеві пансіонати, готелі та турбази.

Раніше на Яндекс.Картах уже були доступними детальні схеми Очакова, Скадовська, Генічеська, Бердянська та інших приморських міст і селищ, а також карпатських курортів Славського, Буковелі та Драгобрата.

ВИННИЦА.info