2 верес. 2020 14:26

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:51
Культура
0

112

0

День міста на Волошковій біля озера святкуватимуть уже в новому Літньому театрі

День міста на Волошковій біля озера святкуватимуть уже в новому Літньому театрі

На території озера розгорнеться «SunFlower City»


День міста на Волошковій біля озера святкуватимуть уже в новому Літньому театрі

День міста у Вінниці цього року відбудеться не в традиційному форматі. Замість одного дня святкувань – три – 11,12 і 13 вересня. Заходи будуть проходити по всьому місту, аби люди могли поруч з домом відчути атмосферу свята.

Так в районі олійножирового комбінату заходи відбуватимуться біля нової сцени з амфітеатром, яку завершують будувати у рамках конкурсу «Бюджет громадських ініціатив».

З 16:00 до 19:30 розгорнеться «SunFlower City» (Місто соняшників). Тут проходитимуть концерти, інтерактиви та конкурси. Буде розміщено фуд-корти.

Про це йдеться на сайті Вінницької міської ради.

«Мешканці люблять проводити час біля озера по вулиці Волошковій. Це улюблене місце для місцевої малечі, адже минулого року тут облаштували дитячий майданчик з гірками, схили покрили штучною травою, поставили лавочки. Наразі тут облаштовують сцену з амфітеатром.

Проект по її будівництву запропонували самі вінничани і голосували також мешканці міста. Тепер тут проходитимуть концерти, свята, будуть організовувати дозвілля для людей. Вперше задіємо цю сцену на День міста», – каже депутатка міської ради Алла Власюк.

На території біля озера будуть фотолокації з соняшниками, інсталяції, різні конкурси та розваги. Діток розважатимуть аніматори. Також тут діятиме фуд-корт».

Про детальну програму на День міста у цьому році, читайте ТУТ.

Вінниця.info, фото ВМР