30 верес. 2010 10:18

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:54
Політика
0

33

0

Депутат-регіонал вважає, що у вінницьких БЮТівців на виборах буде "кадровий голод"

Депутат-регіонал вважає, що у вінницьких БЮТівців на виборах буде "кадровий голод"

"Команда Тимошенко ослабла. На Вінниччині у неї нема ні лідерів, які б гуртували партійців та проводили вибори, ні достойного кадрового ресурсу на посади мерів та депутатів, не кажучи вже про стратегію розвитку партії. Помітний неозброєним оком занепад «сердешних» у регіонах підтверджують і столичні політологи, які можуть неупереджено оцінювати місцеві політ розклади"


Депутат-регіонал вважає, що у вінницьких БЮТівців на виборах буде "кадровий голод"

Депутат Вінницької обласної ради від Партії регіонів Юрій Яремчук вважає, що партія "Всеукраїнське об’єднання "Батьківщина", що входить до Блоку Юлії Тимошенко, має дефіцит якісних кандидатів на місцевих виборах у Вінницькій області.

Про це повідомив в інтерв’ю Яремчук.

"Команда Тимошенко ослабла. На Вінниччині у неї нема ні лідерів, які б гуртували партійців та проводили вибори, ні достойного кадрового ресурсу на посади мерів та депутатів, не кажучи вже про стратегію розвитку партії. Помітний неозброєним оком занепад «сердешних» у регіонах підтверджують і столичні політологи, які можуть неупереджено оцінювати місцеві політ розклади", - заявив він.

За словами Яремчука, колишні прихильники Юлії Тимошенко, які на минулих місцевих виборах потрапили до складу рад розбіглися й "нині топчуть стежки до партії влади – «регіоналів», шукають теплого місця, бо ж надто бояться вибути з владної обойми, піти у забуття".

Він додав, що Партія регіонів не охоче приймає колишніх прихильників БЮТ. "…справа у тому, що їх у лавах ПР не чекають. Ще надто свіжі спогади про те, як вінницькі керманичі клялися у вірності минулому Президенту, як називали його політику єдино-правильною, а опонентів Ющенка таврували ворогами України. Нині самі вже просяться у «ворожий» стан й, позичаючи у Сірка очі, розповідають вінничанам, що не можуть, мовляв, вони бути в опозиції до рідного краю, а й значить до влади, яка цей край очолює", - зазначив він.

Яремчук вважає, що рейтинг Юлії Тимошенко та її прихильників у Вінницькій області після президентських виборів стрімко падає на фоні зростання рейтингу діючого Президента Віктора Януковича.

"Для тимошенківців на Вінниччині почався зворотній відлік. Сильний тандем Партії регіонів та Президента України є потужним й вирішальним поштовхом, який завершить на Вінниччині «біло-сердечний» руйнівний період, і дасть старт роботі професіоналів", - зазначив він.

Нагадаємо, що керівник Вінницької обласної організації партії "Всеукраїнське об'єднання" Батьківщина "Юрій Медведєв очолив список партії на виборах Вінницької обласної ради.

До першої десятки кандидатів по списку "Батьківщини" на цьогорічних виборах потрапили лише два діючих депутати облради від Блоку Юлії Тимошенко – головний лікар клінічного санаторію "Хмільник" Олександр Галаченко та заступник голови облорганізації ВО "Батьківщина" Людмила Щербаківська.

 

ВИННИЦА.info


0
0