30 квіт. 2015 12:53

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:54
Влада
0

66

0

Депутати Вінницької облради залишили керівників комунальних закладів із «старою» зарплатою

Депутати Вінницької облради залишили керівників комунальних закладів із «старою» зарплатою

 Депутати не підтримали Рішення Про встановлення надбавок до посадового окладу керівникам закладів, установ, організацій - об’єктів спільної власності територіальних громад Вінницької області


Депутати Вінницької облради залишили керівників комунальних закладів із «старою» зарплатою

 30 квітня на сесії Вінницької обласної ради депутати не підтримали Рішення «Про встановлення надбавок до посадового окладу керівникам закладів, установ, організацій - об’єктів спільної власності територіальних громад Вінницької області.

За відповідне рішення проголосували лише 27 депутатів.

«Встановити надбавки до посадового окладу керівникам закладів, установ, організацій - об’єктів спільної власності територіальних громад Вінницької області з 1 січня 2015 року на поточний», - йшлось в рішенні.

Відповідно документу, надбавки до посадового окладу встановлюються в розмірі: 50%,40% та 25%.

Так 54-м керівникам комунальних закладів встановлено щомісячну 50% надбавку до посадового окладу. 15 посадовцям – у розмірі 40% і 1 керівнику – у розмірі 25%.

Окрім того, 50-відсоткову надбавку до зарплати мало бути встановлено шести керівникам закладів фізичної культури і за особистий внесок у забезпечення високоякісного навчально-тренувального процесу, підготовку висококваліфікованих спортсменів до складу збірних команд України – на період перебування спортсменів у складі збірних команд України.

Але депутати дане рішення не підтримали, мотивуючи це тим, що проти деяких керівників малло не кримінальні справи порушені, їм оголошують догану і пропонують надбавки. Депутат  М. Янченко попросив взагалі забути слово «надбавка» під час війни.

ВИННИЦА.info