10 берез. 2021 10:34

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:51
Влада
0

63

0

Депутатів Вінницької облради 19 березня збирають на сесію, розглянуть 19 питань. Перелік

Депутатів Вінницької облради 19 березня збирають на сесію, розглянуть 19 питань. Перелік

На розгляд депутатів виносять 19 питань


Депутатів Вінницької облради 19 березня збирають на сесію, розглянуть 19 питань. Перелік

На 10.00 голину 19 березня призначено чергову сесію Вінницької обласної ради. На розгляд депутатів виносять 19 питань, серед яких звіти по програмах, зміни до бюджету, зміни до регламенту, зміни до статутів лікарень, поділ земельних ділянок та затвердження списку осіб, яких хочуть відзначити Грамотами Верховної Ради.

«Розглянемо з колегами 19 питань. Серед них - внесення змін до Статутів двох медзакладів, які необхідні для розширення їхнього функціоналу та укладання угод з НСЗУ. Що, в свою чергу, дозволить зменшити навантаження на бюджет області. Також беремо на баланс 5 коледжів, які ми фінансуємо з 2017 року. Обласний бюджет фінансує навчально-наукову роботу, тому логічно, що їхнє майно має стати спільною власністю територіальних громад області», - зазначив голова облради Вячеслав Соколовий.

Перелік питань

1. Про хід виконання рішення 41 сесії обласної Ради 7 скликання від 17 грудня 2019 року № 883 «Про Програму економічного і соціального розвитку Вінницької області на 2020 рік».

2. Про внесення змін до рішення 3 сесії обласної Ради 8 скликання від 24 грудня 2020 року № 19 «Про обласний бюджет на 2021 рік» (зі змінами).

3. Про результати виконання Комплексної оборонно-правоохоронної програми Вінницької області на 2016-2020 роки «Безпечна Вінниччина - взаємна відповідальність влади та громад» за 2016-2020 роки.

4. Про складання, затвердження та контроль за виконанням фінансових планів комунальних підприємств та комунальних некомерційних підприємств закладів охорони здоров’я.

5. Про внесення змін до рішення 1 сесії обласної Ради 8 скликання від 20 листопада 2020 року № 8 «Про затвердження переліку та обрання складу постійних комісій Вінницької обласної Ради 8 скликання».

6. Про зміни до рішення 1 сесії обласної Ради 8 скликання від 20 листопада 2020 року № 2 «Про Регламент Вінницької обласної Ради 8 скликання».

7. Про затвердження розпоряджень голови обласної Ради з питань нагородження відзнаками Верховної Ради України.

8. Про внесення змін до Статуту комунального некомерційного підприємства «Вінницька обласна дитяча клінічна лікарня Вінницької обласної Ради».

9. Про надання згоди на поділ земельної ділянки комунальному некомерційному підприємству «Подільський регіональний центр онкології Вінницької обласної Ради». (ділянку загальною площею 4,1352 га, що розташована за адресою: вул. Хмельницьке шосе, 6.84 планують поділити на дві частини, одна – площею 3,8352, інша - 0,3000 га)

10. Про внесення змін до Статуту комунального некомерційного підприємства «Вінницьке обласне спеціалізоване територіальне медичне об’єднання «Фтизіатрія» Вінницької обласної Ради».

11. Про встановлення надбавок до посадового окладу керівникам закладів, установ, організацій - об’єктів спільної власності територіальних громад Вінницької області.

12. Про реорганізацію Плисківського психоневрологічного інтернату.

13. Про надання згоди на безоплатне прийняття з державної власності до спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Вінницької області цілісних майнових комплексів закладів фахової передвищої освіти Вінницької області.

14. Про передачу транспортного засобу. Йдеться про передачу автомобіля «Рено» для сімейних лікарів Якушинецької громади.

15. Про передачу майна, що знаходиться за адресою: вул. Соборна, буд. 15 А, м. Вінниця. 16. Про передачу-приймання майна.

17. Про надання дозволу Вінницькій обласній бібліотеці для юнацтва на списання майна.

18. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж частини земельної ділянки, яка належить на праві постійного користування комунальному некомерційному підприємству «Вінницька обласна клінічна лікарня ім. М.І. Пирогова Вінницької обласної Ради».

19. Про надання згоди Вінницькому обласному комунальному спеціалізованому лісогосподарському підприємству «Віноблагроліс» на поділ земельної ділянки та виготовлення технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки. (Ділянка загальною площею 13,4972 га, що розташована за адресою: вулиця Сергія Зулінського, будинок 9, м. Вінниця, Вінницька область, планують поділити на три земельні ділянки, орієнтованою площею 8,0 га; 4,0 га; 1,5 га)

Новини в зручному форматі в нашому Telegram-каналі ‒ https://t.me/vinnitsa_info.

Вінниця.info