15 верес. 2021 10:16

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:51
Влада
0

123

0

Депутатів Вінницької облради скликають на сесію. На розгляд виносять 37 питань

Депутатів Вінницької облради скликають на сесію. На розгляд виносять 37 питань

У Вінницькій обласній раді 24 вересня відбудеться чергова сесія


Депутатів Вінницької облради скликають на сесію. На розгляд виносять 37 питань

У Вінницькій обласній раді 24 вересня відбудеться чергова сесія. Відповідне розпорядження підписав голова обласної ради Вячеслав Соколовий.

На розгляд депутатів виносять 37 питань.

Серед яких: затвердження інвестиційної програми «Вінницяоблтеплоенерго», встановлення тарифів на теплову енергію, яка постачається цим же підприємством, зміни порядку присвоєння відзнаки «За заслуги перед Вінниччиною», зміни щодо призначення керівників комунальних підприємств і оголошення об’єкту природно-заповідного фонду «Липовецька астроблема».

Перелік питань

1. Про інформацію керівника Вінницької обласної прокуратури щодо результатів діяльності органів обласної прокуратури у 2021 році.

2. Про звернення депутатів Вінницької обласної Ради 8 скликання до Кабінету Міністрів України щодо невідкладного врегулювання кризової ситуації, яка склалася у місцевих бюджетах у зв’язку зі зростанням ціни на природний газ для бюджетних установ.

3. Про затвердження Інвестиційної програми комунального підприємства «Вінницяоблтеплоенерго» на 2021 рік.

4. Про затвердження Інвестиційної програми дочірнього підприємства «Альтернативна теплова енергія» комунального підприємства «Вінницяоблтеплоенерго» на 2021-2022 роки.

5. Про встановлення тарифів на теплову енергію, її виробництво, транспортування, постачання, послуги з постачання теплової енергії та постачання гарячої води для населення, бюджетних установ та організацій, госпрозрахункових споживачів, релігійних організацій комунальним підприємством «Вінницяоблтеплоенерго» та дочірнім підприємством «Альтернативна теплова енергія» комунального підприємства «Вінницяоблтеплоенерго».

6. Про внесення змін та доповнень до Програми розвитку культури Вінницької області на 2018-2022 роки, затвердженої рішенням 27 сесії Вінницької обласної Ради 7 скликання від 20 грудня 2017 року №516.

7. Про затвердження списку студентів учасників бойових дій та їхніх дітей для здійснення компенсаційної виплати за навчання протягом І та II семестрів 2020-2021 навчального року.

8. Про внесення змін до рішення 33 сесії обласної Ради 7 скликання від 15 червня 2018 року №634 «Про Обласну Програму підтримки утримання об’єктів спільної власності територіальних громад області, які орендують/експлуатуються окремими органами виконавчої влади на 2018-2021 роки».

9. Про внесення змін до рішення 3 сесії обласної Ради 8 скликання від 24 грудня 2020 року № 19 «Про обласний бюджет на 2021 рік» (зі змінами).

10. Про внесення доповнень до рішення 7 сесії обласної Ради 5 скликання від 29 грудня 2006 року № 208 «Про встановлення Почесної відзнаки «За заслуги перед Вінниччиною».

11. Про внесення змін та доповнень до рішення 4 сесії обласної Ради 7 скликання від 11 лютого 2016 року № 63 «Про відзнаки обласного рівня».

12. Про внесення змін до рішення 1 сесії обласної Ради 8 скликання від 20 листопада 2020 року №2 «Про Регламент Вінницької обласної Ради 8 скликання».

13. Про внесення змін до рішення 5 сесії обласної Ради 5 скликання від 10 листопада 2006 року № 157 «Про надання повноважень голові обласної Ради».

14. Про внесення змін і доповнень до рішення 42 сесії обласної Ради 7 скликання від 21 лютого 2020 року № 931 «Про Порядок призначення і звільнення з посад керівників підприємств, установ, закладів, організацій об’єктів спільної власності територіальних громад Вінницької області».

15. Про проведення оцінки діяльності керівників підприємств, установ, закладів та організацій — об’єктів спільної власності територіальних громад області, управління якими здійснює обласна Рада.

16. Про утворення Комісії з оцінки корупційних ризиків у Вінницькій обласній Раді та підготовки Антикорупційної програми Вінницької обласної Ради на 2022-2025 роки.

17. Про внесення змін та доповнень до Положення про премію імені М.Д. Леонтовича, затвердженого рішенням 25 сесії Вінницької обласної Ради 7 скликання від 12 жовтня 2017 року № 500.

18. Про зняття з контролю рішень обласної Ради 8 скликання.

19. Про затвердження розпоряджень голови обласної Ради з питань комунального майна.

20. Про трудові відносини з керівниками підприємств, установ, закладів, організацій - об’єктів спільної власності територіальних громад Вінницької області.

21. Про внесення змін до Статуту Комунального некомерційного підприємства «Вінницька обласна клінічна психоневрологічна лікарня ім. акад. О.І. Ющенка Вінницької обласної Ради».

22. Про Тиврівський обласний будинок-інтернат для осіб з інвалідністю та осіб похилого віку.

23. Про внесення змін до рішення 46 сесії обласної Ради 7 скликання від 29 жовтня 2020 року № 1011 «Про реорганізацію комунального закладу «Жмеринський обласний соціальний гуртожиток» шляхом приєднання до комунального закладу «Обласний комплексний центр надання соціальних послуг».

24. Про закріплення нерухомого майна на праві оперативного управління за Могилів-Подільським медичним фаховим коледжем.

25. Про передачу об’єкта будівництва «Нове будівництво стадіону на території Вінницького гуманітарно-педагогічного коледжу за адресою: вул. Нагірна, 13 в м. Вінниці» (1-а черга).

26. Про передачу об’єкта будівництва «Реконструкція існуючих приміщень за адресою: м. Вінниця, вул. Театральна, 15».

27. Про передачу медичного обладнання.

28. Про надання згоди на проведення будівельних робіт та укладання договору про встановлення права користування земельною ділянкою для забудови (суперфіцію).

29. Про надання згоди на прийняття земельної ділянки з державної власності до спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Вінницької області.

30. Про надання дозволу Комунальному некомерційному підприємству «Тульчинський обласний спеціалізований будинок дитини для дітей з ураженням центральної нервової системи та порушення психіки Вінницької обласної Ради» на списання майна.

31. Про надання дозволу комунальному некомерційному підприємству «Авторемонтна база закладів охорони здоров'я Вінницької обласної Ради» на списання майна.

32. Про надання дозволу комунальному некомерційному підприємству «Авторемонтна база закладів охорони здоров’я Вінницької обласної Ради» на списання майна.

33. Про надання дозволу комунальному закладу «Ситковецька спеціальна школа» Вінницької обласної Ради на списання майна.

34. Про списання майна, закріпленого за Комунальним некомерційним підприємством «Вінницький обласний клінічний госпіталь ветеранів війни Вінницької обласної Ради».

35. Про списання майна, закріпленого за комунальним некомерційним підприємством «Вінницький обласний центр служби крові обласної Ради».

36. Про списання майна, закріпленого за комунальним некомерційним підприємством «Територіальне медичне об'єднання «Вінницький обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Вінницької обласної Ради».

37. Про оголошення об’єкта природно-заповідного фонду місцевого значення - геологічної пам'ятки природи «Липовецька астроблема».

Новини в зручному форматі в нашому Telegram-каналі ‒ https://t.me/vinnitsa_info.

Вінниця.info