30 жовт. 2020 11:24

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:51
Місто
0

73

0

Депутати Вінницької міської ради 7-го скликання зібралися на останню сесію. На розгляд винесли 42 питання

Депутати Вінницької міської ради 7-го скликання зібралися на останню сесію. На розгляд винесли 42 питання

Серед них: програма розвитку малого та середнього бізнесу на найближчі три роки, створення Територіального центру соціального обслуговування та низка земельних питань.


Депутати Вінницької міської ради 7-го скликання зібралися на останню сесію. На розгляд винесли 42 питання

30 жовтня депутати Вінницької міської ради 7-го скликання зібралися на останню 57-му сесію, аби розглянути 42 питання.

Серед них: програма розвитку малого та середнього бізнесу на найближчі три роки, створення Територіального центру соціального обслуговування та низка земельних питань.

Трансляцію засідання опублікували на фейсбук-сторінці телеканалу «ВІТА».

Перед початком засідання міський голова Сергій Моргунов привітав депутата міськради Володимира Малініна, якому в цей день виповнилося 50 років. Він є депутатом впродовж чотирьох скликань, з 2002 року.

Після завершення порядку денного депутат міськради Світлана Ярова презентувала історичний документ, в якому перелічено міжнародні відзнаки, адресовані міськраді та міському голові в період з 2015 до 2020 року. Окремою особливістю цього документу є те, що на ньому зазначена карта Вінниці, датована кінцем XVIII-го сторіччя.

«Ці п’ять років були для територіальної громади дуже результативними. Це був період розвитку, і ми спільно завершили реалізацію стратегії «Вінниця-2020», яку прийняли лише в 2013 році. Ми, мабуть, єдиний депутатський корпус в Україні, де така злагоджена робота. Де на 57 пленарних засіданнях сесії міської ради було прийнято 2 500 рішень переважною більшістю голосів. У нас були дискусії, ми достатньо активно брали участь в різних напрямках життєдіяльності міста Вінниці. На комісіях бувало досить «спекотно» й непросто. В кожного були свої думки, але, найголовніше, ми приймали сконсолідоване рішення. Які були направлені на розвиток територіальної громади. Ми єдина міська рада, яка так конструктивно працює з виконавчим комітетом. Пам’ятаю 1998-2002 роки, коли виконавчий комітет та міська рада були конкуруючими або конфліктуючими структурами в рамках місцевого самоврядування. І саме ми змогли сконсолідувати цю роботу, і виконком завжди з повагою ставився до депутатів. І всі питання, що стосувалися територій, виборців, які піднімали колеги-депутати, завжди вирішувалися на рівні департаментів, на рівні заступників. Оце і є командна робота. Дійсно, один в полі не воїн, і лише спільними зусиллями можна пишатися тим, що ми живемо в нашому місті. Найголовніше – конструктивна робота. Щиро хочу подякувати за ту конструктивну роботу, яку ви за останні 5 років провели. Пишаюся тим, що міг ці 5 років працювати з такою командою. Дякую», – сказав міський голова Сергій Моргунов на завершення сесії.

Після цього пам’ятні подарунки вручили меру та депутатам.

Загалом, на розгляд останньої сесії міськради винесли наступні 42 питання:

1.Про внесення змін та доповнень до Програми економічного і соціального розвитку Вінницької міської об’єднаної територіальної громади на 2020 рік, затвердженої рішенням міської ради від 27.12.2019 № 2076.

2.Про затвердження Програми розвитку малого та середнього підприємництва Вінницької міської територіальної громади на 2021-2023 роки.

3.Про внесення змін до рішення міської ради від 27.12.2019 № 2077.

4.Про внесення змін до Регламенту Вінницької міської ради.

5.Про безоплатну передачу майна комунальної власності Вінницької міської об’єднаної територіальної громади у власність та на баланс Вінницького місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги.

6.Про безоплатну передачу майна комунальної власності Вінницької міської об’єднаної територіальної громади у власність та на баланс військової частини 3008 Національної гвардії України.

7.Про безоплатну передачу майна комунальної власності Вінницької міської об’єднаної територіальної громади у власність та на баланс Регіонального сервісного центру ГСЦ МВС у Вінницькій області (філії ГСЦ МВС) (РСЦ ГСЦ МВС у Вінницькій області).

8.Про внесення змін до рішення міської ради від 26.12.2014 року № 1944 «Про затвердження Комплексної програми «Основні напрямки соціальної політики у м.Вінниці на 2015-2020 роки», зі змінами.

9.Про створення в Територіальному центрі соціального обслуговування (надання соціальних послуг) міста Вінниці структурного підрозділу Пункту прокату технічних та інших засобів реабілітації, затвердження Положення про Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) міста Вінниці з Переліком соціальних послуг, умовами та порядком їх надання структурними підрозділами Територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) міста Вінниці в новій редакції.

10.Про затвердження в новій редакції Статуту комунального підприємства «Школяр».

11.Про затвердження в новій редакції Статуту комунального підприємства «Мередіан».

12.Про внесення змін до рішення міської ради від 30.11.2018 року № 1437 «Про затвердження Плану дій та Плану моніторингу й оцінки реалізації ініціативи «Громада, дружня до дітей та молоді» у Вінницькій міській об’єднаній територіальній громаді на 2018-2020 роки зі змінами.

13.Про внесення змін до рішення міської ради від 23.12.2016 № 533 (зі змінами).

14.Про затвердження Порядку використання коштів, передбачених в бюджеті Вінницької міської об’єднаної територіальної громади на виконання робіт з реконструкції частини приміщень на четвертому поверсі будівлі КП «Міський лікувально-діагностичний центр» по вул. Київській, 68 в м.Вінниці.

15.Про внесення змін до Програми цифрового розвитку на 2018-2022 роки.

16.Про затвердження «Програми розвитку туризму Вінницької міської ОТГ на 2021-2023 роки».

17.Про внесення змін до рішення міської ради від 28.10.2016 № 460 «Про виконання Програми соціального захисту сімей з дітьми, які опинились у складних життєвих обставинах, та дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, у м.Вінниці на 2013-2016 роки» та затвердження «Програми соціального захисту сімей з дітьми, які опинились у складних життєвих обставинах, та дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, у м.Вінниці на 2017-2020 роки» зі змінами.

18.Про внесення змін до рішення міської ради від 24.11.2017р. № 950 «Про виконання Програми розвитку фізичної культури та спорту в м.Вінниці на 2015-2017 роки та затвердження Програми розвитку фізичної культури та спорту у Вінницькій міській об’єднаній територіальній громаді на 2018-2020 роки», зі змінами.

19.Про виконання Програми розвитку фізичної культури та спорту у Вінницькій міській об’єднаній територіальний громаді на 2018-2020 роки та затвердження Програми розвитку фізичної культури та спорту у Вінницькій міській територіальній громаді на 2021-2023 роки.

20.Про внесення змін до рішення міської ради від 01.04.2011р. № 196 «Про Порядок використання коштів, передбачених у бюджеті Вінницької міської об’єднаної територіальної громади на надання фінансової підтримки спортивним командам та організаціям та про Порядок використання коштів, передбачених у бюджеті Вінницької міської об’єднаної територіальної громади на надання фінансової підтримки (дотації) комунальному підприємству «Центральний міський стадіон», зі змінами.

21.Про затвердження Статуту комунального підприємства «Центральний міський стадіон» у новій редакції.

22.Про затвердження структури і штатної чисельності централізованої бухгалтерії комітету по фізичній культурі і спорту Вінницької міської ради.

23.Про надання дозволу на введення посади фахівця з публічних закупівель до штатних розписів міських дитячо-юнацьких спортивних шкіл №№ 1, 2, 3, 5, 6, спеціалізованої міської дитячо-юнацької спортивної школи олімпійського резерву з баскетболу, міської комплексної дитячо-юнацької спортивної школи «Вінниця».

24.Про затвердження структури та штатної чисельності Вінницького міського центру соціальних служб.

25.Про затвердження ліквідаційного балансу департаменту самоврядного контролю Вінницької міської ради.

26.Про звільнення від виконання зобов’язання щодо нарахування та сплати плати за договорами про встановлення земельного сервітуту.

27.Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості).

28.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельних ділянок у власність (оренду) громадянам.

29.Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність громадянам, відмова у наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою, поновлення договору про встановлення земельного сервітуту та поновлення договору оренди земельних ділянок громадянам.

30.Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок громадянам у власність, у власність шляхом продажу та зміну цільового призначення земельних ділянок.

31.Про укладання та припинення договорів про встановлення земельного сервітуту.

32.Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок та надання дозволу на проведення експертної грошової оцінки земельних ділянок несільськогосподарського призначення.

33.Про затвердження документації із землеустрою, передачу земельних ділянок в оренду та постійне користування, поновлення, припинення та відмова в поновлені договорів оренди земельних ділянок та надання дозволу на проведення експертної грошової оцінки земельних ділянок несільськогосподарського призначення.

34.Про продаж земельних ділянок несільськогосподарського призначення.

35.Про внесення змін до Положення про департамент комунального майна Вінницької міської ради та затвердження його в новій редакції.

36.Про внесення змін та доповнень до Положення про порядок залучення інвесторів до реалізації інвестиційних проектів (будівництво, реконструкція, реставрація, капітальний ремонт) по об’єктах містобудування різного призначення (в т.ч. незавершених будівництвом), затвердженого рішенням міської ради від 10.02.2012р. № 625 (зі змінами та доповненнями).

37.Про внесення змін до додатку рішення міської ради від 30.07.2019р. № 1933 «Про затвердження переліку об’єктів нерухомого майна комунальної власності Вінницької міської об’єднаної територіальної громади».

38.Про надання згоди на прийняття у комунальну власність Вінницької міської об’єднаної територіальної громади ділянок доріг.

39.Про узгодження пропозицій органів, уповноважених управляти державним майном та майном інших форм власності щодо безоплатної його передачі у комунальну власність Вінницької міської об’єднаної територіальної громади.

40.Про затвердження умов продажу підвального приміщення по вул. Міліційна, 10 та інформаційного повідомлення про проведення його продажу на аукціоні.

41.Про зняття з контролю рішень міської ради.

42.Різне.

Новини в зручному форматі в нашому Telegram-каналі https://t.me/vinnitsa_info.

Вінниця.info