5 груд. 2019 15:44

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Суспільство
0

72

0

Депутати Вінницької облради зберуться на сесію 17 грудня. В порядку денному 71 питання

Депутати Вінницької облради зберуться на сесію 17 грудня. В порядку денному 71 питання

Відбудеться чергова сесія


Депутати Вінницької облради зберуться на сесію 17 грудня. В порядку денному 71 питання

17 грудня 2019 року о 10.00 годині в приміщенні Вінницької обласної Ради відбудеться чергова сесія. Порядок денний 41-ї сесії ради 7-го скликання складається з 71 питання.

Відповідні розпорядження за підписом голови Анатолія Олійника опубліковані на сайті ради.

Перелік питань.

1. Про Програму економічного і соціального розвитку Вінницької області на 2020 рік.

2. Про обласний бюджет на 2020 рік.

3. Про стан законності, боротьби із злочинністю, охорони громадського порядку на території області.

4. Про хід виконання Комплексної оборонно-правоохоронної програми Вінницької області на 2016-2020 роки «Безпечна Вінниччина - взаємна відповідальність влади та громад», затвердженої рішенням 4 сесії обласної Ради 7 скликання від 11 лютого 2016 року № 35.

5. Про звіт постійної комісії обласної Ради з питань агропромислового комплексу і земельних відносин.

6. Про план роботи обласної Ради 7 скликання на 2020 рік.

7. Про Обласну цільову соціальну програму оздоровлення, відпочинку дітей, розвитку мережі дитячих закладів оздоровлення та відпочинку на 2020-2024 роки.

8. Про внесення змін та доповнень до Комплексної оборонно-правоохоронної програми Вінницької області на 2016 - 2020 роки «Безпечна Вінниччина - взаємна відповідальність влади та громад», затвердженої рішенням 4 сесії обласної Ради 7 скликання від 11 лютого 2016 року № 35.

9. Про внесення змін до обласної Комплексної програми захисту населення і територій Вінницької області у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій на 2017-2021 роки, затвердженої рішенням 10 сесії обласної Ради 7 скликання від 22 вересня 2016 року № 179 (зі змінами та доповненнями).

10. Про внесення змін до Програми підвищення енергоефективності та зменшення споживання енергоресурсів у Вінницькій області на 2017-2022 роки, затвердженої рішенням 17 сесії обласної Ради 7 скликання від 24 березня 2017 року №310.

11. Про внесення змін та доповнень до рішення 36 сесії обласної Ради 7 скликання від 4 грудня 2018 року № 720 «Про Регіональну програму сприяння розвитку інформаційного простору та громадянського суспільства у Вінницькій області на 2019-2021 роки» та до рішення 13 сесії обласної Ради 7 скликання від 20 грудня 2016 року № 251 «Про Обласний конкурс журналістських робіт «Реформування місцевого самоврядування та територіальної організації влади».

12. Про внесення змін до рішення 21 сесії 7 скликання від 30 червня 2017 року № 382 «Про Обласну програму розвитку лісового і мисливського господарств в лісах, які надані в постійне користування Вінницькому обласному комунальному спеціалізованому лісогосподарському підприємству «Віноблагроліс», підвищення лісистості і озеленення населених пунктів області та використання об’єктів тваринного світу у культурно-освітніх та виховних цілях на 2017-2021роки».

13. Про затвердження Порядку використання коштів обласного бюджету для надання щорічної матеріальної допомоги членам сімей загиблих/постраждалих осіб під час участі у масових акціях громадського протесту у зв’язку з річницею подій на Майдані 18-20 лютого 2014 року.

14. Про складання, затвердження та контроль виконання фінансових планів комунальних підприємств.

15. Про погодження інвестиційної програми комунальному підприємству «Вінницяоблтеплоенерго» на 2019 рік.

16. Про дострокове припинення повноважень депутатів Вінницької обласної Ради 7 скликання та внесення змін до рішення 1 сесії обласної Ради 7 скликання від 4 грудня 2015 року № 8 «Про затвердження переліку та обрання складу постійних комісій Вінницької обласної Ради 7 скликання».

17. Про внесення змін до рішення 1 сесії обласної Ради 7 скликання від 4 грудня 2015 року № 8 «Про затвердження переліку та обрання складу постійних комісій Вінницької обласної Ради 7 скликання».

18. Про зміни до структури та штатної чисельності обласної Ради та її виконавчого апарату.

19. Про затвердження розпоряджень голови обласної Ради з питань бюджету та фінансів.

20. Про керівника Барського гуманітарно-педагогічного коледжу імені Михайла Грушевського.

21. Про Порядок призначення і звільнення з посад керівників підприємств, установ, закладів, організацій - об’єктів спільної власності територіальних громад Вінницької області.

22. Про погодження агропромисловому науково-виробничому підприємству «Візит» надання спеціального дозволу на користування надрами з метою видобування мінеральних підземних радонових вод ділянки № 4 Острівного родовища (свердловина № 604 - е), що знаходиться в межах міста Хмільник Вінницької області.

23. Про оголошення об’єкту природно-заповідного фонду місцевого значення - орнітологічного заказника «Війтовецький».

24. Про розробку наукової концепції проведення геологорозвідувальних, вишукувальних, геодезичних та інших робіт з пошуку і розробки торфових родовищ у Вінницькій області.

25. Про надання погодження Державній службі геології та надр України щодо продажу на аукціоні спеціального дозволу на користування надрами з метою геологічного вивчення, у тому числі дослідно-промислової розробки піску та піщано-гравійної суміші Турбівської-1 ділянки, яка знаходиться у Калинівському та Липовецькому районах Вінницької області.

26. Про надання погодження Державній службі геології та надр України щодо продажу на аукціоні спеціального дозволу на користування надрами з метою геологічного вивчення, у тому числі дослідно-промислової розробки піску та піщано-галькового матеріалу Озаринецької ділянки, яка знаходиться у Могилів-Подільському районі Вінницької області.

27. Про надання погодження Державній службі геології та надр України щодо продажу на аукціоні спеціального дозволу на користування надрами з метою геологічного вивчення, у тому числі дослідно-промислової розробки піску та вапняку Немійської ділянки, яка знаходиться у Могилів-Подільському районі Вінницької області.

28. Про оголошення об’єкту природно-заповідного фонду місцевого значення - ландшафтного заказника «Костоління».

29. Про встановлення зон санітарної охорони ділянки Скіфська Немирівського родовища питних підземних вод (свердловин № № 1/12, 2, 3, 5/2069, 6/2040, 8/2039).

30. Про погодження ТОВ «Еко-Сфера» надання спеціального дозволу на користування надрами з метою видобування питних підземних вод родовища „Черепашинці - 3” (свердловини № № 204, 205), що знаходиться в Калинівському районі Вінницької області.

31. Про погодження ТОВ «Еко-Сфера» надання спеціального дозволу на користування надрами з метою видобування питних підземних вод ділянки „Калинівка - 3” Калинівського родовища (свердловини № № 235, 236, 237), що знаходиться в Калинівському районі Вінницької області.

32. Про погодження ТОВ «Компанія ОРТУС» надання спеціального дозволу на користування надрами з метою видобування вапняків ділянки „Кар’єрна” Дмитрашків - Трудівського родовища, що знаходиться у Піщанському районі Вінницької області.

33. Про погодження ТОВ «Іллінецький гранітний кар’єр» надання спеціального дозволу на користування надрами з метою видобування гранітів ділянки № 1 Кальницького родовища, що знаходиться в Іллінецькому районі Вінницької області.

34. Про надання погодження Державній службі геології та надр України щодо продажу на аукціоні спеціального дозволу на користування надрами з метою геологічного вивчення, у тому числі дослідно-промислової розробки Могилів-Подільської ділянки пісковику, яка знаходиться у Могилів-Подільському районі Вінницької області.

35. Про оголошення об’єкту природно-заповідного фонду місцевого значення - ботанічної пам’ятки природи «Дуб Гаврило».

36. Про надання дозволу Вінницькому обласному комунальному спеціалізованому лісогосподарському підприємству «Віноблагроліс» на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки.

37. Про надання згоди на поділ земельної ділянки Подільському регіональному центру онкології.

38. Про надання дозволу користувачу земельної ділянки на укладання договору «Про встановлення права користування земельною ділянкою для забудови (суперфіцію)» із замовником будівництва.

39. Про надання у довгострокове тимчасове користування лісової ділянки для рекреаційних цілей без зміни цільового призначення та без вилучення її у постійного користувача.

40. Про передачу земельної ділянки у постійне користування Барському гуманітарно-педагогічному коледжу імені Михайла Грушевського.

41. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж частини земельної ділянки, яка належить на праві постійного користування Вінницькій обласній клінічній лікарні ім. М.І.Пирогова.

42. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж частини земельної ділянки, яка належить на праві постійного користування Подільському регіональному центру онкології.

43. Про надання згоди на поділ земельної ділянки комунального закладу ”Центр кіномистецтва та культури «Кіно-Поділля».

44. Про надання згоди на передачу майна з державної власності до спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Вінницької області.

45. Про передачу витрат, понесених комунальною організацією «Обласний фонд сприяння інвестиціям та будівництву».

46. Про припинення обласної комунальної установи «Вінницька інноваційно-інвестиційна компанія» шляхом ліквідації.

47. Про інформацію директора КУ Ладижинський дитячий будинок-інтернат щодо здійснення тендерних закупівель в 2017-2019 роках.

48. Про звіт начальника управління фізичної культури та спорту Чернявського С.В.

49. Про внесення змін та доповнень до Положення про премію імені М.Д.Леонтовича.

50. Про визначення орендної ставки за оренду приміщень їдальні загальною площею 135,28 кв.м, розташованих в адмінбудинку за адресою: вул.Хмельницьке шосе, буд. 7, м. Вінниця, орендарем яких є фізична особа-підприємець Бондар Т.П.

51. Про передачу в оренду приміщень адміністративної будівлі з прибудовою Департаменту цивільного захисту обласної державної адміністрації - для розміщення обласного комунального підприємства «Агроінформ».

52. Про Вінницьку обласну наукову медичну бібліотеку.

53. Про передачу - приймання майна (об’єднане).

54. Про передачу майна зі спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Вінницької області у комунальну власність Вінницької міської об’єднаної територіальної громади.

55. Про передачу майна комунальному підприємству «Вінниняоблтеплоенерго» та надання дозволу на укладання договору сервітуту.

56. Про передачу в тимчасове безоплатне користування приміщень будівлі по вул. В. Порика, 29 у м. Вінниці.

57. Про надання згоди на прийняття майна зі спільної власності територіальних громад сіл, міста Ямпільського району до спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Вінницької області.

58. Про приймання - передачу майна.

59. Про списання майна, закріпленого за Комунальним закладом «Вінницька обласна психоневрологічна лікарня ім. акад. О. І. Ющенка».

60. Про списання майна, закріпленого за Северинівською лікарнею відновного лікування.

61. Про надання дозволу Тульчинському коледжу культури на списання майна.

62. Про списання майна.

63. Про списання майна, закріпленого за Вінницькою обласною дитячою клінічною лікарнею.

64. Про будівлю котельні, яка розташована за адресою: м. Вінниця, вул.Пирогова, 109.

65. Про невід'ємні поліпшення орендованого майна.

66. Про вшанування пам’яті Героїв національно-визвольних змагань.

67. Про звернення депутатів Вінницької обласної Ради до Верховної Ради України з проханням пришвидшити розгляд законопроекту який стосується комерційного обліку природного газу за встановленими загальнобудинковими лічильниками газу № 8092 від 02 березня 2018 року «Про внесення змін до статті 6 Закону України «Про забезпечення комерційного обліку природного газу» щодо відмови від встановлених загальнобудинкових лічильників.

68. Про звернення депутатів Вінницької обласної Ради 7 скликання (об’єднане).

69. Про звернення депутатів Вінницької обласної Ради 7 скликання до Президента України, Верховної Ради України, Кабінету Міністрів України щодо скасування Закону України «Про внесення змін до Закону України «Про застосування реєстраторів розрахункових операцій у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг».

70. Про звернення депутатів Вінницької обласної Ради 7 скликання до Президента України, Верховної Ради України та Кабінету Міністрів України щодо доведення розміру мінімальних пенсій до рівня не нижче прожиткового мінімуму.

71. Про стан проведення реформи децентралізації у Вінницькій області.

Вiнниця.info