25 січ. 2011 12:56

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:54
Суспільство
0

28

0

Деякі вінницькі випускники цього року матимуть пільги при складанні державної підсумкової атестації

Деякі вінницькі випускники цього року матимуть пільги при складанні державної підсумкової атестації

У 2011 році врахуються проблеми, які були при вступній компанії випускників минулого року. Вступна кампанія 2011 року організована так, що в часі чітко розведені періоди державної початкової атестації і незалежного оцінювання


Деякі вінницькі випускники цього року матимуть пільги при складанні державної підсумкової атестації

Деякі вінницькі випускники 9-х та 11-х класів загальноосвітніх шкіл матимуть пільги при складанні державної підсумкової атестації.

Про це повідомив начальник управління освіти та науки облдержадміністрації Ігор Івасюк.

«Ті хто стали переможцями третього і учасниками четвертого етапу Всеукраїнських предметних олімпіад, а також захистили  свої наукові роботи в Малій академії наук і стали переможцями II і III етапів - звільняються від державної підсумкової атестації з предмету , з якого вони стали переможцями і в свідоцтво за 9- клас або атестат за 11 клас виставляється річна оцінка з предмету 12 балів», - розповів І.Івасюк.

Він також повідомив, що випускникам загальноосвітніх навчальних закладів, які мають міжнародний сертифікат (диплом) з іноземної мови, так само зараховується оцінка з підсумкової атестації 12 балів.

«У 2011 році врахуються проблеми, які були при вступній компанії випускників минулого року. Вступна кампанія 2011 року організована так, що в часі чітко розведені періоди державної початкової атестації і незалежного оцінювання», - сказав І.Івасюк.

За його словами, навчання у 1-10 класах триватиме до 26 травня.

«Державна підсумкова атестація у 9-х класах проводитиметься з 5 предметів – української мови, математики, географії, біології, також іноземної мови чи іншого гуманітарного предмета за вибором навчального закладу. Триватиме атестація з 31 травня по 18 червня», - сказав І.Івасюк.

Він зазначив, що навчання в 11 класах триватиме до 18 травня. «Для випускників 11-класів державна підсумкова атестація проводиться з трьох предметів у письмовій формі:

20 травня – українська мова (переказ, обов'язково); 23 травня – історія України або математика (обов’язково для учнів, які навчались в класах універсального профілю) або профільного предмета (для учнів, які навчались в класах з профільним навчанням); 26 травня – предмет за вибором», - повідомив І.Івасюк.

Він сказав, що 27 травня відбудеться свято останнього дзвоника.

«Документи про повну загальну середню освіту вручаються випускникам 28-31 травня 2011 року і розпочнеться зовнішнє оцінювання», - зазначив начальник управління освіти та науки облдержадміністрації.

Він також додав, що конкретна дата проведення випускних вечорів у регіоні буде визначена управлінням освіти і науки облдержадміністрації.

ВИННИЦА.info

0
0