4 жовт. 2010 09:14

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:54
Спорт
0

52

0

"Динамо" бите на "Донбас-Арені". Відео

"Динамо" бите на "Донбас-Арені". Відео

Принципове дербі двох грандів українського футболу – київського "Динамо" та донецького "Шахтаря" в рамках чергового туру чемпіонату України з футболу завершилось перемогою гірняків 2:0


"Динамо" бите на "Донбас-Арені". Відео

Після поразки від "Шерифа" в Лізі Європи київське "Динамо" завершило програшем свій візит на "Донбас-Арену". В рамках 12 туру чемпіонату України "Динамо" вже за керівництва Олега Лужного програло "Шахтарю" з рахунком 0:2.

У цій грі було майже все: голи, вилучення, емоції і навіть міні-сутичка.

Хоча гра і не була видовищною, але напруженою. Обидві команди розуміли, чого буде варто помилка чи швидкий гол в цій грі. У порівнянні з матчем із "Шерифом" Лужний зробив одну суттєву зміну - прибрав зі складу Хачеріді. Помилок в обороні стало менше, але цього не вистачить для того, щоб перемагати.

У першому таймі на полі була цілком рівна гра з рівними шансами на забиті голи. У " Динамо" був близький до успіху Гусєв, а в господарів Коста та Адріано.

Наприкінці першого тайму "Шахтар" зазнав суттєвої втрати - на рівному місці отримав ушкодження і був замінений Коста. Хоча, з лавкою Луческу не стало проблемою замінити Косту і з цим впорався Тейшейра, який навіть забив гол.

У "Динамо" із замінами все набагато складніше. Лужний чомусь вирішив змінити Гусєва та Мілевського, але посилення не вийшло. Артем був малопомітний і навіть уникав боротьби. Не зумів допомогти "Динамо" і Гільєрме, якого знову випустили на 10 хвилин, чого йому замало, щоб адаптуватися до гри.

Забив "Шахтар" вже після 60-ї хвилини. Саме настільки часу вистачає фізичних кондицій киян в останніх матчах. Михалик і Кадуррі не змогли закрити Адріано, а Бойко задалеко вийшов з воріт і отримав круглого за спину.

Після забитого голу "Шахтар" збільши перевагу. "Динамо" грало через силу і старалося, але майже нічого не виходило в атаці. "Шахтар" в останні 20 хвилин міг забити ще тричі, але спромігся пробити Бойка ще один раз.

Вже в доданий арбітром час Едуардо зробив все для голу Тейшейри, якому залишалися лише переграти Бойка, що він успішно і зробив.

Догравало цю гру "Динамо" в меншості, оскільки за другу жовту картку був вилучений Каддурі, який фолив на Срні. Хорватський капітан, який визнаний кращим гравцем зустрічі, міг стати й організатором бійки в цій зустрічі, яка ледве не спалахнула на полі. Після ігрового фолу Михалика на Срні, той залишився повзати по газону і в результаті могла відбутися сутичка не тільки за участі футболістів, але й лікарів "Шахтаря". На щастя обійшлося, і "Шахтар" переміг без крові.

 Чемпіон.com.ua


0
0