26 берез. 2018 11:35

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:53
Суспільство
0

99

0

«Діти – квіти життя»: на дизайнерському показі «Remi» зібрали кошти для хворого хлопця

«Діти – квіти життя»: на дизайнерському показі «Remi» зібрали кошти для хворого хлопця

«Діти – квіти життя»: на дизайнерському показі «Remi» зібрали кошти для хворого хлопця  


«Діти – квіти життя»: на дизайнерському показі «Remi» зібрали кошти для хворого хлопця

«Діти – квіти життя!». З такою тематикою 25 березня у Вінниці провели благодійний фешн-показ лінії  дитячого одягу від «Remi».  Головним атрибутом свята стали червоні та білі тюльпани.

«Обрали за основу саме цю квітку, адже на дворі весна. І вислів про те, що діти є квітами життя, говорить сам за себе. Показ був організований на честь мужнього 15-річного хлопчика, який подолав страшну онкологічну хворобу. У 2011 році у нього діагностували астроцитому. Це рак спинного мозку. Поки Дмитро боровся за життя, кілька років тому, він втратив рідну маму. Серце жінки не витримало таких переживань. Вона вже з небес спостерігає, як недуг відступає від її сина. Але він поки що прикутий до інвалідного візка. Такими от виявилися наслідки хвороби. Лікарі стверджують, завдяки правильному подальшому лікуванню та реабілітації, він зможе знову відчути себе повноцінним та головне - здоровим. Родина дитини небагата, тому і було вирішено їх підтримати», - розповіла перед початком показу Світлана Реп’ях, співзасновниця «Remi».

Підтримати Дмитра прийшли діти, які і стали моделями під час показу. Для того, щоб якнайкраще продемонструвати одяг, проводили три спеціальні  репетиції.

«Всі діти, хоч деяким з них трішки більше чотирьох років, розуміли всю відповідальність своєї доброчинної місії. Ви б бачили, як вони старалися! Маю велике сподівання, що зовсім скоро і сам Дмитро зможе приєднатися до майбутніх показів. Ми всі дуже мріємо, аби він знову почав ходити!», - не стримуючи сліз продовжила Світлана Реп’ях, вона до всього ще й є власницею дитячого клубу-ліцею «Евріка». 

Сам показ поділявся з трьох колекцій, де  діти продемонстрували одяг у стилях: street-style, mix Collection, fashion Collection.

«Весь одяг створений з натуральних  італійських тканин. Ґудзики  та фурнітура виключно від «Сваровські». Хоч ідея проведення показу майоріла ще з осені, колекція натхненна весною. Тому кольори обрані натуральних відтінків. Такі, які квіти. Яскраві, наповнені сонцем та теплом», - зауважила Світлана.

Не обійшлося і без сюрпризів для глядачів. Напередодні показу під деякі сидіння прикріпили цукерки. Хто на них сидів, стали випадковими щасливчиками подарунків від партнерів: оздоровчий відпочинок у санаторії «Поділля», абонементи до спортивного залу, салону краси, фото-сети та знижки на одяг від «Remi».

Кульмінацією благодійного показу став аукціон. Завдяки ньому було зібрано 33 тисячі гривень, які для лікування та майбутньої реабілітації передали рідним Дмитра.

«Не всі змогли придбати виставлені лоти. Але, після завершення основної частини, ще багато небайдужих підходили та передавали свої пожертви. Так радісно розуміти, як серед нас багато добрих та щирих людей. Вдячна кожному, хто так само як і ми, люди, які організовували цей захід, перейнялися проблемами Дмитра та бажають йому скорішого і абсолютного одужання», - знову не стримує сліз Світлана Реп’ях.

15-річний Дмитро не очікував такої уваги до себе.

«Дуже вдячний всім, хто сьогодні прийшли підтримати мене. Дуже вдячний організаторам показу. Я і не думав, що так багато людей переживають за мене. Обіцяю, що у найближчі місяці докладу максимум зусиль для одужання. Я дуже мрію ходити!  Колись, я стану програмістом та також буду допомагати іншим. Бо добро має породжувати добро», - розповів Дмитро Лебидь.

Аби святковий вечір продовжився і дома, Дмитру подарували оригінальний торт у вигляді флористичної композиції з білих тюльпанів. Смаколиком хлопець пригостить свого молодшого 9-річного брата Євгена, батька та бабусю, з якими живе.

«Діти – квіти життя»: на дизайнерському показі «Remi» зібрали кошти для хворого хлопця

«Діти – квіти життя»: на дизайнерському показі «Remi» зібрали кошти для хворого хлопця - фото 2

«Діти – квіти життя»: на дизайнерському показі «Remi» зібрали кошти для хворого хлопця - фото 3

«Діти – квіти життя»: на дизайнерському показі «Remi» зібрали кошти для хворого хлопця - фото 4

«Діти – квіти життя»: на дизайнерському показі «Remi» зібрали кошти для хворого хлопця - фото 5

«Діти – квіти життя»: на дизайнерському показі «Remi» зібрали кошти для хворого хлопця - фото 6

«Діти – квіти життя»: на дизайнерському показі «Remi» зібрали кошти для хворого хлопця - фото 7

«Діти – квіти життя»: на дизайнерському показі «Remi» зібрали кошти для хворого хлопця - фото 8

Вінниця.info