19 груд. 2017 13:17

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:53
Суспільство
0

47

0

Діти з інтернату написали листи Діду Морозу. Вінничани можуть здійснити їх мрії

Діти з інтернату написали листи Діду Морозу. Вінничани можуть здійснити їх мрії

 Акція «Подаруй дитині посмішку»


Діти з інтернату написали листи Діду Морозу. Вінничани можуть здійснити їх мрії

  Вихованцi Староприлуцької школи-iнтернату написали 63 листи Дiду Морозу, у яких вони розповiли, що бажають отримати в подарунок на Новий Рiк. Бажання дiтей рiзноманiтнi, хтось бажає отримати олiвцi, а хтось мрiє про зустрiч iз спiваком Олегом Вiнником.

Про це повiдомляє прес-службa Вiнницької мiської рaди.

Представники комунального закладу «Центр пiдлiткових клубiв за мiсцем проживання», вирiшили побути помiчника Дiда Мороза. Вони перечитали усi листи, якi написали дiти i сформували список бажань.

Вiнничани, якi хочуть долучитися до акцiї «Подаруй дитинi посмiшку», можуть подарувати хлопчикам та дiвчаткам те, про що вони просили у своїх листах. А дiти хочуть, щоб на Новий Рiк Дiд Мороз подарував їм: спортивнi костюми - 7 шт. (зрiст вiд 130-165 см), взуття зимове для хлопчикiв i дiвчат, кофти, куртки, шкарпетки, шапку, кепки Adidas/Nike, колготки безрозмiрнi, розмальовки.

 Також дiти просили книги, серед них – з казками, про автомобiлi, енциклопедiї, «Як стати дизайнером», про модульне орiгамi. Хочуть дiвчатка та хлопчики й кольоровi олiвцi, фломастери, ручки,  зошити, блокнот, фарби та альбом для малювання, заколки, резинки та шпильки для волосся, стрiчки атласнi для рукодiлля, клей-пiстолет.

Крiм того – двостороннiй кольоровий папiр, ножицi, навушники, флешки для телефону, машинки iграшковi, косметику (туш для вiй, блиск для губ) сережки дiвчатам, годинники ручнi для хлопцiв i дiвчат, спiнер, ляльку Barbi, шампунь, гель для душа, крем для обличчя, попригунчик, солодощi. Один iз хлопчикiв на Новий рiк мрiє отримати лише вiйськовий костюм.

Збiр речей буде вiдбуватись з 18 до 27 грудня. А 28 грудня помiчники Дiда Мороза повезуть подарунки до Староприлуцької школи-iнтернату.

Адреса за якою ви зможете приносити подарунки: вул.Магiстратська,80 (креативний простiр Level 80)  з 11:00 до 20:00. Детальна iнформацiя за тел: 0932294447-Анна

Вiнниця.info