2 верес. 2019 14:53

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Суспільство
0

44

0

Діти ночували в під’їзді. У Вінниці поліція розшукала і повернула батькам малолітніх втікачів

Діти ночували в під’їзді. У Вінниці поліція розшукала і повернула батькам малолітніх втікачів

1 вересня дільничні офіцери Київського відділення поліції розшукали двох дітей віком 9-ти та 11-ти років, які вкотре самовільно залишили місце свого проживання.


Діти ночували в під’їзді. У Вінниці поліція розшукала і повернула батькам малолітніх втікачів

1 вересня дільничні офіцери Київського відділення поліції розшукали двох дітей віком 9-ти та 11-ти років, які вкотре самовільно залишили місце свого проживання. З дітьми працівники поліції провели роз’яснювальну профілактичну бесіду та розповіли про можливу небезпеку в подібних випадках.

Про це повідомляє відділ комунікації ГУНП Вінниччини.

31 серпня близько 12.30 години до поліції з заявою про зникнення своїх малолітніх доньки та сина звернувся 47-річний мешканець обласного центру. Чоловік розповів, що 30 серпня діти не повернулись додому з прогулянки. Телефонного зв’язку з ними не було.

Протягом доби поліцейські Київського відділення поліції перевіряли місця масового скупчення людей, під’їзди та підвальні приміщення будинків, опитували громадян. 1 вересня близько 12 години дільничні офіцери територіального підрозділу поліції знайшли дітей на території парку відпочинку «Бригантина».

Пояснити причину свого зникнення втікачі не змогли. За їх словами, вдень вони перебували на місцевому пляжі, прогулювались вулицями обласного центру, а ночували в під’їзді однієї з багатоповерхівок в центрі міста.

У цьому році діти вже неодноразово залишали своє місце проживання.

Поліцейські відносно батька дітей склали протокол про адміністративне правопорушення заст. 184 КУпАП (Невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов'язків щодо виховання дітей). За таке правопорушення передбачено штраф від одного до трьох неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Раніше ми писали, що у Вінниці знову розшукують двох неповнолітніх – Микиту та Софію Іванових.

Вінниця.info