12 трав. 2020 17:51

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Події
0

88

0

Дівчина, яку хлопець бив кулаками по голові, виявилася неповнолітньою

Дівчина, яку хлопець бив кулаками по голові, виявилася неповнолітньою

Від ударів кулаками по голові дівчина впала на землю


Дівчина, яку хлопець бив кулаками по голові, виявилася неповнолітньою

11 травня у Вінниці по вул. Коцюбинського хлопець побив дівчину. Від ударів кулаками по голові дівчина впала на землю. Свідки події виклики поліцію. Згодом з’ясувалося, що це рідні брат і сестра. Спочатку в поліції повідомили, що обидва учасники конфлікту повнолітні, пізніше зазначили, що дівчина неповнолітня.

Про це повідомляє відділ комунікації Нацполіції у Вінницькій області.

Конфлікт стався поблизу «Секонд-Хенду», що на проспекті Коцюбинського. Молоді люди – рідні брат та сестра віком 16 та 18 років. До Вінниці вони приїхали з Київської області в гості до бабусі. На вулиці між ними виник конфлікт, який переріс у бійку. На відео добре видно, як хлопець б’є кулаками дівчину по голові, від чого вона падає на землю.

Випадкові свідки події викликали поліцію. Але вже на момент прибуття поліції, молоді люди не мали один до одного претензій. Дівчину каретою швидкої медичної допомоги доставили до лікарні та після надання медичної допомоги відпустили.

Слідством Лівобережного відділення поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 296 ККУ (хуліганство), за що передбачено обмеження волі до 5 років. Проводиться розслідування.


Вінниця.info