30 верес. 2019 09:54

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Культура
0

95

0

Для найменших відвідувачів Air ГогольFest у Вінниці розробили дитячу програму

Для найменших відвідувачів Air ГогольFest у Вінниці розробили дитячу програму

З 18 по 20 жовтня у Вінниці триватиме Air ГогольFest. Як і минулого року, всі події відбуватимуться на території колишнього заводу «Кристал», що на вулиці 600-річчя.


Для найменших відвідувачів Air ГогольFest у Вінниці розробили дитячу програму

З 18 по 20 жовтня у Вінниці триватиме Air ГогольFest. Як і минулого року, всі події відбуватимуться на території колишнього заводу «Кристал», що на вулиці 600-річчя. Для дітей підготували спеціальну програму. Малечі пропонують дивитись сучасні мультфільми, вчитись бути екологічними і берегти планету, говорити про мистецтво під час екскурсії локаціями фестивалю, відвідати театральні вистави.

Дитячий центр матиме назву «Petit Dru».

«Petit Dru - це вершина у французьких Альпах. Тому для маленьких пташок, які мріють навчитись літати на рівні гірських вершин, де повітря свіже і чисте, готуємо майстер-класи, презентації нових технологій (3d-принтер, книги з доповненою реальністю), знайомства з письменниками, акторами, художниками, ручне ліплення з глини, малювання, перформативна та театральна програми.

…«Petite Dru» - перший дитячий центр для дітей різного віку на фестивалі сучасного мистецтва Air ГогольFest. Знайомство з новим і цікавим у світі сучасного мистецтва, освіти, науки подарує дітям гарний настрій, впевненість у своїх силах та можливість бути легким, сповненим творчих ідей.

Кураторка дитячої програми - Олександра Венславовська», - зазначають організатори на офіційній сторінці у «Фейсбук».

Відвідати центр можна 19-20 жовтня. Вхід на територію фестивалю за квитками.

Вхід для дітей до 10 років (включно) безкоштовний.

Для найменших відвідувачів Air ГогольFest у Вінниці розробили дитячу програму

Підготували також програму для зовсім маленьких глядачів. «Кольорові ігри» - це інтерактивна пізнавальна вистава-гра дітей віком до 3 років розрахована на їхній розвиток, уявлення та вміння.

«Це зустріч-гра, у якій акторка-танцівниця пропонує дітям випробувати різноманітні рухи та взаємодіяти з предметами. Маленькі глядачі контактують одне з одним, досліджують рухи та навчаються новому.

У виставі використовуються різноманітні кольорові об'єкти, з якими маленькі глядачі отримують свій перший театральний та танцювальний досвід.

Початок – о 10:30, 19 жовтня.

Увага: для участі у виставі батькам потрібно обов’язково заповнити коротку анкету (кількість дітей обмежена, це інтерактивна вистава): https://bit.ly/2mBQFnh

Вхід на територію фестивалю для батьків за квитками.

Для найменших відвідувачів Air ГогольFest у Вінниці розробили дитячу програму - фото 2

Нагадаємо, що у Вінниці на Air ГогольFest виступить «мамка» українського репу Alyona Alyona.

Вінниця.info