9 жовт. 2018 12:23

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Суспільство
0

109

0

Для Вінницького лялькового театру готують приміщення в «Книжці». Фото

Для Вінницького лялькового театру готують приміщення в «Книжці». Фото

 Для Вінницького лялькового театру готують приміщення в «Книжці»


Для Вінницького лялькового театру готують приміщення в «Книжці». Фото

 9 жoвтня відбулася нарада щoдo «переїзду» Вінницькoгo академічнoгo oбласнoгo театру ляльoк «Зoлoтий ключик» у приміщення адмінбудівлі «Книжка». Ляльковий театр планують розмістити в актовій залі на першому поверсі, де є необхідна техніка і саме приміщення адаптоване для проведення вистав.

Як повідомила Вiнниця.info депутат Вінницької обласної ради Людмила Станіславенко, передбачається, що з лівого крила адмінбудинку для відвідувачів театру облаштують окремий вхід. Також під час наради, керівництво театру та представники облдержадміністрації визначились з перенесенням архівних кімнат Головного територіального управління юстиції у Вінницькій області, які поруч з актовою залою.

«З колегами оглянули усю територію. Звісно ще є багато роботи. Перш за все звернула увагу на те, щоб при розробці кошторисно-проектної документація вжили всі норми щодо людей з інвалідністю. Особисто буду відслідковувати всі нюанси даного питання. Також моніторитимуть хід робіт громадські організації, які займаються питаннями людей з інвалідністю.

Маємо надію, що наступний театральний сезон, який розпочнеться у вересні 2019 року, відкриємо у новому приміщенні. Також у жовтні відбудеться Міжнародний ляльковий фестиваль», - говорить голова депутатської комісії з питань освіти, культури, сім’ї та молоді, Людмила Станіславенко.

 

Для Вінницького лялькового театру готують приміщення в «Книжці». Фото

 

Для Вінницького лялькового театру готують приміщення в «Книжці». Фото - фото 2

Для Вінницького лялькового театру готують приміщення в «Книжці». Фото - фото 3

Для Вінницького лялькового театру готують приміщення в «Книжці». Фото - фото 4

Як відомо, зараз Вінницький академічний обласний театр ляльок «Золотий ключик» розташовується в будівлі, яка в комунальній власності міста, за адресою: Льва Толстого, 6. Раніше планували, що ляльковий театр розмістять в новобудові по вул. Констaнтиновичa, 45, але обласна рада, забудовник та місто не дійшли згоди щодо поділу земельної ділянки для облаштування стоянки та дитячого майданчика.

Вiнниця.info, фото – Людмили Станіславенко