7 жовт. 2016 17:57

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:53
Суспільство
0

81

0

До Дня захисника України вінничани виготовляють бійцям АТО листівки-серця та збирають теплі речі

До Дня захисника України вінничани виготовляють бійцям АТО листівки-серця та збирають теплі речі

 Вінничан запрошують приєднатися до акції «Подаруй солдату тепло свого серця»


До Дня захисника України вінничани виготовляють бійцям АТО листівки-серця та збирають теплі речі

 До Дня захисника України вінничан запрошують приєднатися до акції «Подаруй солдату тепло свого серця». З 7 по 13 жовтня небайдужим пропонують передати бійцям, які нині служать в зоні військового конфлікту теплі речі.

«Також пропонуємо спільно та власноруч виготовити для наших захисників листівки у формі серця та передати їх в зону АТО. Бійцям неабияк потрібна наша підтримка. Крім того, акція проходить з нагоди свята, що відзначається в Україні 14 жовтня у день Покрови Пресвятої Богородиці та Дня Українського козацтва . Ще одна наша мета - налагоджувати зв'язок поколінь, виховувати патріотизм в учнівської та студентської молоді організувати відповідні майстерні у своєму навчальному закладі, виготовити власні листівки та взяти участь у благодійній виставці-ярмарку», - повідомляє організатор акції Анна Давиденко.

Програма акції «Подаруй солдату тепло свого серця»:

7, 10, 11 та 12 жовтня з 12 до 13 години – виготовлення символічних сердець, Вінницький інститут Університету «Україна» (м. Вінниця, вул. Хмельницьке шосе, 23а, фойє 3 поверху).

7–13 жовтня 2016 р. – збір теплих речей для підтримки воїнів АТО, Вінницький інститут Університету «Україна», фойє 3 поверху);

12 жовтня о 12 годині – зустріч з бійцями АТО (Вінницький інститут Університету «Україна», актова зала, ІІ поверх): студенти АТО-вці розкажуть про патріотизм, про воєнні будні, про майбутнє України, яким його бачать солдати. Лунатимуть фронтові пісні у виконанні студента-магістра Вінницького інституту Університету «Україна», солдата АТО Андрія Маначинського.

13 жовтня з 10 до 13 години – благодійна виставка-ярмарок освітніх організацій Вінницької області, фойє та площа перед актовою залою Федерації профспілок Вінницької області (м. Вінниця, вул. Хмельницьке шосе, 2).

13 жовтня 2016 року о 13 годині – Фінал акції, актова зала Федерації профспілок Вінницької області (м. Вінниця, вул. Хмельницьке шосе, 2) у рамках Вінницького обласного форуму працівників освіти та науки. Заплановано об’єднати символічні серця, зроблені в усіх навчальних закладах Вінниччини, передати їх бійцям разом із зібраними теплими речами та коштами.

Вінниця.info