2 груд. 2021 15:57

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:51
Події
0

61

0

До смерті побив сусіда та намагався спалити закривавлені речі

До смерті побив сусіда та намагався спалити закривавлені речі

Поліція затримала зловмисника


До смерті побив сусіда та намагався спалити закривавлені речі

Вранці 1 грудня, у Козятині перехожі виявили тіло 55-річного загиблого. На його тілі були переломи ребр, кісток носа та черепно-мозкову травма. Зловмисником виявися 34-річний сусід потерпілого. Під час огляду його помешкання в печі поліцейські виявили недопалений одяг зі слідами крові.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Вінницької області.

Протягом кількох годин поліцейські встановили зловмисника, причетного до нанесення смертельних ушкоджень своєму сусідові. Підозрюваний намагався позбутись тіла потерпілого та речових доказів. Свій закривавлений одяг він намагався спалити в печі у своєму будинку. Зловмисник, який має судимості за особливо тяжкі злочини, в тому числі вбивство, поміщений візолятор тимчасового тримання.

Як з’ясувалось, 30 листопада чоловіки у будинку підозрюваного розпивали спиртні напої. Раптово між ними виник конфлікт, причину якої затриманий не пам’ятає. Під час сварки господар будинку наніс гостю тілесні ушкодження, несумісні з життям, після чого вночі переніс тіло потерпілого на територію його домогосподарства.

За словами начальника Відділення поліції №2 Хмільницького районного відділу поліції Романа Андрущака, поліцейські оглянули прибудинкову територію потерпілого, провели подвірний обхід та опитали сусідів, у результаті чого встановили підозрюваного у нанесенні смертельних ушкоджень чоловікові. Під час огляду його помешкання в печі поліцейські виявили недопалений одяг зі слідами крові.

Підозрюваний, який раніше притягувався до кримінальної відповідальності за нанесення тілесних ушкоджень, хуліганства, крадіжки та вбивство, затриманий у процесуальному та поміщений в ізолятор тимчасового тримання. Вирішується питання про оголошення йому про підозру за ч. 2 ст. 121 ККУ (умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого) та обрання запобіжного заходу – тримання під вартою.

Новини в зручному форматі в нашому Telegram-каналі – https://t.me/vinnitsa_info

Вінниця.info