6 квіт. 2015 15:33

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:54
Культура
0

37

0

До Вінниці приїде легендарний гурт «Воплі Відоплясова»

До Вінниці приїде легендарний гурт «Воплі Відоплясова»

 Гурт «ВВ» їде у Вінницю. 28 квітня буде повний відрив


До Вінниці приїде легендарний гурт «Воплі Відоплясова»

 28 квітня у Вінниці в Будинку офіцерів відбудеться концерт гурту «Воплі Відоплясова».

Вінниця стане сьомим містом, яке Олег Скрипка із командою відвідає у рамках «Великого весняного туру», девіз якого говорить сам за себе: «Весна переможе!».

«Весна», «Танці», «День народження», «Були на селі», «Відпустка», «Хвилі Амура» та десятки інших легендарних хітів гурту «ВопліВідоплясова» вінничани почують на концерті. За традицією прихильників «ВВ» чекають нові пісні, шалений драйв і незабутнє спілкування із найхаризматичнішим рокером України Олегом Скрипкою.

« Ми активно готувалися до нашої музичної мандрівки, бо скучили за щирим рок-н-рольним драйвом, енергетикою повних залів, позитивними емоціями. Знаємо, що наш слухач любить і чекає на нове спілкування з нами. Призначаємо усім, хто любить «ВВ», тепле квітневе побачення на нашому концерті!»- запрошує фронтмен гурту «ВВ» Олег Скрипка.

Запальні рок-н-рольні хіти, ліричні балади і етно-рокові композиції «ВВ» давно полонили серця мільйонів шанувальників по всьому світу. Бо так самовіддано відриватися на концертах і з першої пісні запалювати залу можуть тільки «ВВ-шники».

« ВВ – це Внутрішнє Військо. ВВ – це Висота Віддачі. ВВ – це Весна Весни, весна у квадраті. ВВ – це подвоєне V, тобто перемога здобута двічі – раз і назавжди. ВВ – це Велика Візія, це країна мрій, фантастичні човни і «музика», це танці, це ВисокоВольтне життя, це Все, що Відлунює!» - точно підмітив, говорячи про гурт, класик сучасної української літератури Юрій Андрухович.

До Вінниці в Олега Скрипки особливе ставлення. Два роки тому саме з вінницьким хором «Мокоша» рокер співпрацював на телепроекті каналу «1+1» «Битва хорів». Тож улюблених вінницьких шанувальників на квітневому концерті пообіцяв порадувати не тільки своїм фірмовим виконанням, а й грою на баяні, трубі і гітарі.

Великий сольний концерт гурту «ВВ» у Вінниці був досить давно, тож приїзд одних з найкращих рокерів України вже зараз викликав неабиякий ажіотаж серед прихильників. Відтак, фанам і поціновувачам якісної музики варто поспішити, аби здобути заповітний квиток на концерт!

Нагадуємо, насолодитися безсмертними хітами гурту «ВВ» і отримати масу задоволення і незабутніх вражень, вінничани зможуть у вівторок, 28 квітня, о 19.00 в Будинку офіцерів. Організатор концерту - Олег Збаращук та його молода команда.

Придбати квитки можна у касах Будинку офіцерів і вперше ви маєте нагоду замовити безкоштовну доставку білетів за телефоном: (0432)57-55-55.

До Вінниці приїде легендарний гурт «Воплі Відоплясова» 

До Вінниці приїде легендарний гурт «Воплі Відоплясова» - фото 2

До Вінниці приїде легендарний гурт «Воплі Відоплясова» - фото 3 

До Вінниці приїде легендарний гурт «Воплі Відоплясова» - фото 4 

До Вінниці приїде легендарний гурт «Воплі Відоплясова» - фото 5 

До Вінниці приїде легендарний гурт «Воплі Відоплясова» - фото 6

До Вінниці приїде легендарний гурт «Воплі Відоплясова» - фото 7

До Вінниці приїде легендарний гурт «Воплі Відоплясова» - фото 8

До Вінниці приїде легендарний гурт «Воплі Відоплясова» - фото 9

До Вінниці приїде легендарний гурт «Воплі Відоплясова» - фото 10

До Вінниці приїде легендарний гурт «Воплі Відоплясова» - фото 11

До Вінниці приїде легендарний гурт «Воплі Відоплясова» - фото 12

ВИННИЦА.info