15 лип. 2020 15:33

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:51
Суспільство
0

128

0

До вінницького будинку сімейного типу взяли на виховання ще двох дітей

До вінницького будинку сімейного типу взяли на виховання ще двох дітей

Загалом подружжя вінничан-вихователів виховуватимуть дев’ять дітей, з яких двоє – їхні біологічні діти.


До вінницького будинку сімейного типу взяли на виховання ще двох дітей

На виховання до першого у Вінниці будинку сімейного типу взяли ще двох юних вихованців. Загалом подружжя вінничан-вихователів виховуватимуть дев’ять дітей, з яких двоє – їхні біологічні діти.

Про це повідомляють на сайті Вінницької міської ради.

Рішення про створення будинку сімейного типу Віталій та Ганна прийняли кілька років тому. В 2018-у році вони вже взяли на виховання перших дітей. В липні 2019-го – взяли ще двох: 8-річну дівчинку та 10-річного хлопчика.

Будинок для родини було придбано за кошти державної субвенції та місцевого бюджету. Це двоповерхова будівля на Старому місті загальною площею понад 250 квадратних метрів. У кожної дитини є власна кімната. Біля будинку є садок, на подвір’ї – альтанки та гараж. Також є присадибна ділянка, де вирощують городину.

«На даний час у дитячому будинку сімейного типу виховується п’ять дітей, позбавлених батьківського піклування, що перебувають на первинному обліку у службі у справах дітей Вінницької міської ради, та дві особи з їх числа. Діти-вихованці разом з двома біологічними дітьми батьків-вихователів отримують тепло та любов справжньої сім’ї. Запрошуємо до співпраці всіх вінничан, які готові стати сім’єю для дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування. З питань усиновлення, опіки, піклування, створення прийомної сім’ї, дитячого будинку сімейного типу ви можете звернутись до служби у справах дітей Вінницької міської ради. Контактні телефони: 67-14-24, 67-13- 73», – розповіла начальниця служби у справах дітей Вінницької міської ради Людмила Шафранська.

До вінницького будинку сімейного типу взяли на виховання ще двох дітей

До вінницького будинку сімейного типу взяли на виховання ще двох дітей - фото 2

Нагадаємо, в Сутисках планують збудувати новий будинок сімейного типу.

Вінниця.info, фото – з сайту Вінницької міськради