26 лют. 2021 09:52

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:51
Політика
0

129

0

До Вінниці приїхав Разумков. Фото

До Вінниці приїхав Разумков. Фото

Він візьме участь в сесійному засіданні Вінницької облради, відвідає медичну установу та місцеві підприємства.


До Вінниці приїхав Разумков. Фото

26 лютого до Вінниці завітав голова Верховної Ради України IX скликання Дмитро Разумков. Це перший робочий візит політика у Вінницьку область.

Спікера зустріли голова облради Вячеслав Соколовий, очільник Вінницької облдержадміністрації Сергій Борзов та народна депутатка Ірина Борзова.

Як раніше повідомляли в обласні раді, в рамках свого візиту до Вінниці Дмитро Разумков візьме участь у сесійному засіданні Вінницької обласної ради, відвідає «Вінницький обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Вінницької обласної Ради», міжнародний аеропорт «Вінниця», підприємство «ГРІН КУЛ» UBC Group, завод з виробництва паркетної дошки ТОВ «Барлінек Інвест». Під час поїздки Голова Верховної Ради України також ознайомиться з діяльністю ситуаційного центру комунального підприємства «Муніципальна варта».

У роботі сесії облради також взяли участь народні депутати України – Ірина Борзова, Юрій Арістович, Анатолій Драбовський, Максим Пашковський, Михайло Радуцький.

Під час свого виступу перед депутатами спікер Верховної Ради окреслив теперішні виклики перед владою та закликав присутніх співпрацювати як між собою, так і з центральною владою. Окрім того, він нагадав депутатам про відповідальність перед виборцями.

«Нам делегували ті повноваження, якими сьогодні ми можемо розпоряджатися, винуючи ті обіцянки, які ми їм давали. Багато чого вже зроблено. Пройшла реформа децентралізації. Але сьогодні говорити про те, що вона завершена повністю, на жаль, ми також не можемо. Багато що ми встигли зробити і встигли в достатньо оперативному режимі, для того, щоб місцеві вибори, які вас сюди і направили люди, проходили вже за новою системою. За новою системою як виборчою, так і тих повноважень, якими ви сьогодні наділені. Але повноваження паралельно з собою приносять і відповідальність. Я сподіваюся, що всі розуміють ту відповідальність, яка на них лежить. Сьогодні багато викликів, які стоять перед державою. Сьогодні багато проблем, які також потрібно буде вирішувати», – зазначив Дмитро Разумков.

До Вінниці приїхав Разумков. Фото


До Вінниці приїхав Разумков. Фото - фото 2

До Вінниці приїхав Разумков. Фото - фото 3

До Вінниці приїхав Разумков. Фото - фото 4

До Вінниці приїхав Разумков. Фото - фото 5

До Вінниці приїхав Разумков. Фото - фото 6

До Вінниці приїхав Разумков. Фото - фото 7

До Вінниці приїхав Разумков. Фото - фото 8

До Вінниці приїхав Разумков. Фото - фото 9

До Вінниці приїхав Разумков. Фото - фото 10

До Вінниці приїхав Разумков. Фото - фото 11

До Вінниці приїхав Разумков. Фото - фото 12

До Вінниці приїхав Разумков. Фото - фото 13

Читайте також, Разумков ознайомився із роботою вінницької системи екстреної медичної допомоги.

А також спікер Верховної Ради України Вінниці анонсував старт судової реформи.

Новини в зручному форматі в нашому Telegram-каналі ‒ https://t.me/vinnitsa_info.

Вінниця.info, фото редакції та зі сторінки Вінницької ОДА