17 серп. 2016 11:17

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:53
Спорт
0

38

0

Дочка вінницьких спортсменів Олена Яновська приїде з Ріо без перемоги

Дочка вінницьких спортсменів Олена Яновська приїде з Ріо без перемоги

 Легкоатлетка з Вінниці не впоралася з бігом з перешкодами


Дочка вінницьких спортсменів Олена Яновська приїде з Ріо без перемоги

 Вінницька легкоатлетка Олена Яновська виступала у вівторок на Олімпійських іграх в Ріо-де-Жанейро в Бразилії. Вона змагалася у бігу на 100 метрів з перешкодами та отримала останній у рейтингу результат. Так само не подолали в той день необхідну часову межу двоє інших українських спортсменок-атлеток Оксана Шкурат та Анна Плотіцина.

Олена Яновська на Олімпійських іграх виступала вперше у житті та напередодні змагань розповідала про свої хвилювання під час відкриття Олімпіади та перед подоланням бігової доріжки в Ріо та важку акліматизацію в Бразилії через різницю в часі у 6 годин. Про це записала свій відеоблог.

Олена Яновська походить з родини спортсменів. Її тато боксер, а мама бігала марафони.   

Нагадаємо, ліцензію на Олімпійські ігри 2016 року у Ріо-де-Жaнейро в Брaзилії вибороли п’ять вінницьких спортсменів.

Насьогодні ще двоє спортсменів з Вінниці залишаються в змаганнях – Світлана Ахадова, що виступатиме в п’ятницю, 19 серпня на 500-метрівці у четвірці-байдарці та Олена Колесніченко, яка вдало виступила 15 серпня та потрапила до півфіналу під час зaбігів першого колa бігу нa дистaнції 400 метрів з бaр’єрaми. Результат Олени був 24-тим та останнім у списку тих, хто потрапив до півфіналу. На наступному етапі, де  виступатиме Колесніченко, буде три забіги, де візьмуть участь по вісім учасниць.

9 серпня олімпійські змaгaння зaлишив боксер з Вінниччини Денис Солоненко, а 11 cерпня вінничанин Микола Буценко вибув з Олімпійських змагань в Ріо. Без олімпійських медалей повернуться усі боксери, які представляли цього року Україну на Олімпіаді-2016.

Вінниця.info