8 жовт. 2015 17:17

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:54
Місто
0

200

0

Дорожні знаки з позначенням в’їзду до Вінниці перенесуть по нових межах

Дорожні знаки з позначенням в’їзду до Вінниці перенесуть по нових межах

 Планують перенести вказівники, у зв’язку із збільшенням території міста 


Дорожні знаки з позначенням в’їзду до Вінниці перенесуть по нових межах

 Комунальним підприємством міської ради проведено роботи по винесенню внатуру нових меж Вінниці. Планують встановити нові дорожні знаки з позначенням початку та закінчення населеного пункту м. Вінниця, у зв’язку із збільшенням території міста.

Про це 8 жовтня повідомив головний архітектор міста Олександр Рекута.

«Нашим комунальним підприємством виконано винесення меж внатуру. Встановлено 160 межових знаків, вони закоординовані. На сьогодні ми маємо не тільки «на папері», а й фактично визначені межі міста при всіх сільських радах, з якими межує Вінниця», - повідомив О. Рекута.

На в’їзді до Вінниці планують встановити нові дорожні вказівники про початок і закінчення території населеного пункту. Такі зміни стосуються восьми напрямків. Зокрема, табличка з надписом «Вінниця» змінить розташування зі сторони Луки-Мелешківської, Якушинець, Немирівського і Барського шосе, вулиці Київської, Тарногородського і Ватутіна.

Нагадаємо, 13 травня Верховна Рада України ухвалила Постанову «Про зміну і встановлення меж міста Вінниця Вінницького району Вінницької області», відповідно до якої територія Вінниці становитиме 11316,97 гектара.

ВИННИЦА.info