10 груд. 2015 17:36

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:54
Суспільство
0

81

0

Дорожники підготувались зимою «латати» ями на дорогах Вінниччини

Дорожники підготувались зимою «латати» ями на дорогах Вінниччини

 Найгірший стан доріг на Вінниччині в Крижопільському, Гайсинському, Бершадському і Тростянецькому районах


Дорожники підготувались зимою «латати» ями на дорогах Вінниччини

 Служба автомобільних доріг у Вінницькій області на зимове утримання доріг витратить усього 26,6 млн. гривень, ця сума вдвічі менша ніж минулого року. Найгірший стан доріг на Вінниччині в Крижопільському, Гайсинському, Бершадському і Тростянецькому районах.

Про це 10 грудня під час прес-конференції повідомив начальник служби автомобільних доріг у Вінницькій області Ігор Алексєєв.

Дорожні служби планують проводити взимку ямковий ремонт. На зимовий період 2015-2016 року підготовлено 250 тон холодної асфальтної суміші для виконання аварійного ямкового ремонту. 379 одиниць спецтехніки та заготовлено протиожеледні матеріали. Закуплено 7, 5 тис. тон солі і 55 тис. тон піску.

«Від початку року,станом на 3 грудня, ліквідовано 251 тис. кв.м ямковості на дорогах загального користування, з яких 175 тисяч на дорогах державного значення та 76 тисяч - на дорогах місцевого значення»,- повідомив Ігор Алексєєв

На даний час найгірші дороги у Вінницькій області в напрямку Крижопіль - Бершадь, там проводиться зараз ямковий ремонт. Ще однією з проблемних ділянок є дорога в напрямку Гайсин – Ладижин.

ВИННИЦА.info