13 листоп. 2015 17:51

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:54
Економіка
0

115

0

Дослідження національного парку на Вінниччині обійдеться державі у 850 тисяч гривень

Дослідження національного парку на Вінниччині обійдеться державі у 850 тисяч гривень

  Національний природний парк «Кармелюкове Поділля» дослідять за 850 тисяч


Дослідження національного парку на Вінниччині обійдеться державі у 850 тисяч гривень

 Національний природний парк «Кармелюкове Поділля», що в Чечельницькому районі на Вінниччині уклав угоду 27 жовтня уклав угоду з ПрАТ «Науково-виробничий комплекс «КУРС» (м. Київ) на дослідження та розробки в галузі біологічних наук. Сума угоди склала 845,3 тис. гривень.

Про це йдеться у «Віснику державних закупівель».

Угодою передбачено, протягом року: грудень 2015 – грудень 2016 року «КУРС» повинен розробити проект організації території Національного природного парку «Кармелюкове Поділля», охорони, відтворення та рекреаційного використання його природних комплексів та об’єктів. Роботи проводитимуть на площі 20,2 тис. гектарів.

Фінансування розробки проекту здійснюватиметься за рахунок державного бюджету.

Конкурентом на конкурсник торгах у ПрАТ «Науково-виробничий комплекс «КУРС», було вінницьке підприємство – Публічне акціонерне товариство «Науково-виробнича компанія «Світязь», але їх цінова пропозиція – 929,1 тис. гривень.

Довідка

Національний природний парк «Кармелюкове Поділля» – природоохоронна територія на території Тростянецького та Чечельницького районів Вінницької області. До території національного природного парку «Кармелюкове Поділля» погоджено в установленому порядку включення 20203,4 гектара земель державної власності, в тому числі 16518 гектарів земель, які вилучаються у державного підприємства «Чечельницький лісгосп» та надаються національному природному парку в постійне користування, і 3685,4 гектара земель, що включаються до його складу без вилучення.

ВИННИЦА.info