22 лип. 2019 14:23

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Суспільство
0

64

0

Дослідження визначили «Уманьпиво» кращим пивним виробником

Дослідження визначили «Уманьпиво» кращим пивним виробником

Оргкомітет премії «Вибір країни» підвів підсумки комплексного дослідження і оголосив найкращі компанії України.


Дослідження визначили «Уманьпиво» кращим пивним виробником

Оргкомітет премії «Вибір країни» підвів підсумки комплексного дослідження і оголосив найкращі компанії України. Ними стали виробники і сервісні компанії, які протягом минулого року досягли високих показників якості та ефективності роботи, прихильності споживачів та присутності на ринку. Так, в категорії «Найкращий виробник пива» найвищу кількість балів отримала сімейна броварня «Уманьпиво».

Регіональне підприємство за ключовими показниками діяльності обійшло великі пивні заводи та стало лідером галузі. За словами CEO та співвласника «Уманьпиво» Ігоря Кисіля, для броварні середнього масштабу - це принципово важливе визнання - українцям припало до смаку натуральне пиво. Так як продукція уманських пивоварів виробляється за класичною рецептурою з власної сировини, вирощеної на полях компанії, чистої артезіанської води, без додавання мальтозної патоки, кукурудзи та інших замінників пивоварного солоду.

Премія «Вибір країни» присвоюється за результатами аналізу річного доходу підприємства, обсягу основних засобів та сплачених податків, відрахувань на соціальні потреби, продуктивності праці, рівня заробітної плати та обсягів реалізованої продукції. По всьому переліку параметрів компанія «Уманьпиво» була визнана переможцем у своїй номінації.

Уманська броварня постійно модернізує та підсилює виробничі потужності, встановлює сучасне європейське обладнання, дотримується міжнародних стандартів якості продукції. Саме це дозволяє компанії успішно розширювати свою присутність не тільки в усіх регіонах України, а й на закордонних ринках.

Дослідження визначили «Уманьпиво» кращим пивним виробником

Інформаційна довідка:

Броварня «Уманьпиво» - український локальний виробник пива та безалкогольних напоїв. На сьогодні одна з найстаріших броварень України. Заснована 1878 року. Підприємство випускає натуральне пиво та напої, всі складові яких вирощені на власних полях компанії.