28 верес. 2021 15:24

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:51
Новини компаній
0

195

0

Доставка суші від знаменитого онлайн-ресторану Суші Мастер у Львові

Доставка суші від знаменитого онлайн-ресторану Суші Мастер у Львові

Мережа ресторанів Суші Мастер зараз працює в більшості міст України, а в обласних центрах зазвичай налічується декілька таких закладів


Коли необхідна доставка суші у Львові кожен розраховує отримати швидке та якісне обслуговування. Ресторани східної кухні це розуміють, тому постійно працюють над своїм вдосконаленням. Одним із кращих прикладів можна вважати мережу Суші Мастер. Цей ресторан має безліч переваг, чим і привертає увагу клієнтів.

Доставка суші від знаменитого онлайн-ресторану Суші Мастер у Львові

Суші Мастер – головні переваги мережі

Мережа ресторанів Суші Мастер зараз працює в більшості міст України, а в обласних центрах зазвичай налічується декілька таких закладів. Завдяки цьому кухня та працівники доставки можуть спланувати роботу таким чином, щоб готувати та доставляти замовлення максимально швидко.

Також ресторан зміг швидко завоювати прихильність клієнтів завдяки відмінному смаку страв. Все, що пропонують в цьому закладі, максимально свіже та зроблене з якісних інгредієнтів. Приготування страв розпочинається лише після підтвердження замовлення, тому навіть теплі роли доставлять з правильною температурою і відмінними смаковими якостями.

Необхідно відзначити й інші плюси:

1.Великий вибір. В меню представлено безліч страв на різний смак. Окрім суші та ролів тут також готують супи, воки та десерти. Можна замовити напої, частину з яких також готують в ресторані. Рецепти для приготування всіх страв відібрані з великою ретельністю, лише деякі дещо змінені, щоб відповідати вподобанням клієнтів.

2.Контроль за якістю продуктів. Всі інгредієнти привозять перевірені постачальники. Дешеві замінники, розморожена риба та морепродукти не використовуються. Завдяки цьому смак страв практично не відрізняється від традиційних японських.

3.Дитяче та вегетаріанське меню. Це особливі категорії в меню, завдяки яким можна швидко зробити замовлення на будь-який смак, не витрачаючи час на вивчення складу кожної страви.

4.Наявність акцій та знижок. Мережа Суші Мастер часто пропонує вигідні ціни. Зазвичай вони розповсюджуються на сети. Якщо ж у клієнта день народження, він може отримати знижку 20 %.

Зробити замовлення можна онлайн через сайт, в додатку або телефоном. Його отримує оператор та передає на кухню. Щойно закінчується процес приготування страв, їх якісно пакують та передають кур’єру.

Швидка доставка

Смачними та свіжими стравами може порадувати безліч ресторанів, але Суші Мастер також пропонує швидку та якісну доставку. В цьому питанні дана мережа практично не має конкурентів. Клієнт отримує своє замовлення протягом 50-60 хвилин. Це стало можливим завдяки тому, що ресторани Суші Мастер розташовані в різних районах міста. Замовлення готують в точці, що знаходиться найближче до адреси доставки, а це допомагає заощадити час.

За бажанням клієнти можуть забрати замовлення і самостійно приблизно через 30 хвилин після того, як підтвердили його. Це досить зручно, якщо ви знаходитесь поряд з рестораном.