30 лип. 2020 13:20

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:51
Інтерв'ю
0

517

0

«Довелось тікати з дітьми серед ночі. Я його боюсь» – Марина Боржемська про розлучення із В’ячеславом Узелковим

«Довелось тікати з дітьми серед ночі. Я його боюсь» – Марина Боржемська про розлучення із В’ячеславом Узелковим

Інтерв'ю Марина Боржемської про розлучення із В’ячеславом Узелковим


«Довелось тікати з дітьми серед ночі. Я його боюсь» – Марина Боржемська про розлучення із В’ячеславом Узелковим

Нещодавно в авторській програмі «Ужин с Дороти», відома вінничанка, тренерка «Зважених і щасливих», телеведуча Марина Боржемська відверто розповіла про те, що стало причиною її розлучення з боксером В’ячеславом Узелковим.

Як виявилось, Марина залишила, спільно нажите за 22 роки шлюбу, житло екс-чоловіку й на аліменти його не подавала.

Квартира в Києві, звідки Марині з дітьми довелось тікати серед ночі, оформлена на неї. Вона не забрала звідти нічого, там залишились всі її речі та речі дітей – Олівії та Роберта. За півтори роки розлучення, Марина поверталась до київської квартири лише раз, щоб забрати документи, про які в ніч втечі забулась, та й то в момент, коли В’ячеслава не було вдома.

Ведуча програми Аліна Доротюк запитує Марину, що такого відбулось, що їй довелось залишити і одяг, і взуття в квартирі, яка офіційно належить їй й тікати до батьків. Це було домашнє насилля?

«Довелось тікати з дітьми серед ночі. Я його боюсь» – Марина Боржемська про розлучення із В’ячеславом Узелковим

«Я не хочу про це говорити. Є такі речі, які не виносять на загал, бо це може потягнути за собою непередбачувані наслідки. Я не хочу, щоб Слава переживав насилля, а воно точно буде, якщо я розкажу, бо люди не пробачають йому це.

Скажу так, було те, що мої діти й досі не можуть забути, це відбувалось при Олівії. Це те, що в першу чергу завдало травму дітям, бо я доросла, я з цим справлюсь. Після проекту («Зважені і щасливі» - ред.) я одразу поїхала до своїх батьків у Вінницю. Отак, в чому була, в тому й їхала. Решту я залишила в минулому», – каже Марина.

Коли трапився конфлікт, Марина з донькою попросились пожити в будиночку для «зважених і щасливих». Їй не відмовили.

«Я серед ночі виїхала з дому з Олівією, Роберта тоді з нами не було. Я подзвонила на проект і запитала чи зможу я пожити трохи в будиночку для тренувань. Мені не відмовили й не розпитували, що там в нас зі Славою сталось. Я просто сказала, що мені важко і що я не можу більше знаходитись з ним в одному приміщенні. Мені виділили кімнату, хоча ніколи й ні для кого раніше такого не робили. Я знаю, що Слава змінив код сигналізації в квартирі й навіть дітям його не говорить», – розповідає Марина Боржемська.

Так як квартина на Марині, їй до цих пір надходять платіжки за «комуналку», які вона продовжує оплачувати. Щоб це припинити, Боржемська планує якнайшвидше переоформити житло на Узелкова.

«Я забрала документи на квартиру і хочу переоформити їх на Славу. Я й досі оплачую те житло, бо воно на мені. А я не хочу цього, я хочу його позбутись. Якщо Слава вважає, що то його квартира, значить вона його. Зараз це поки не вдається зробити, бо він хоче зустрітись зі мною на одинці, а я відмовляюсь. Я хочу зустрітись з ним при адвокатах чи нотаріусі. Чи боюсь я його? Так. Я його боюсь. Я не хочу з ним бачитись наодинці. Діти мої теж просять, щоб я з ним не зустрічалась. В Олівії був день народження і коли ми приїхали до будинку моїх батьків, а там стояла машина Слави, то вона дуже злякалась. І просила мене не йти туди, бо там є папа».

«Довелось тікати з дітьми серед ночі. Я його боюсь» – Марина Боржемська про розлучення із В’ячеславом Узелковим - фото 2

На запитання, чому з квартири з’їхала саме вона, а не В’ячеслав, Марина відповідає, що той відмовився уступити житло для неї та дітей. Тому вона вирішила не наполягати.

«Я пробувала піднімати це питання, він мені чітко сказав, що він звідти не з’їде й ділити нічого не буде, бо він все життя отримував в голову за цю квартиру. Ну якщо так, то значить так. Навіть якби за ці 22 роки я не вклала в те житло ні копійки, я – жінка, я мати його дітей... Справжній чоловік як би зробив? Він би з’їхав сам, а його жінка, його діти залишилися б там. Він пропонував, типу живіть собі, але ми пробували спочатку пожити в різних кімнатах. З цього нічого не виходить. Він такого спільного проживання страждаю я, страждають діти, вони живуть в страху, не почувають себе вільними. То навіщо це нам? Ми з’їхали і зараз живемо собі спокійно», – додає Боржемська.

Вінничанка розповідає в інтерв’ю, що Узелков людина з важким «вибуховим» характером, він може без вагань образити навіть незнайому йому жінку, про що свідчать його коментарі під постами в Instagram. А те, що він видається людям усміхненим і добрим – швидше за все образ, який він грає для публіки.

«Довелось тікати з дітьми серед ночі. Я його боюсь» – Марина Боржемська про розлучення із В’ячеславом Узелковим - фото 3

«Всі не раз бачили, яку гидоту він пише про мене в соцмережах і це вже показує, що він за людина. Якби там не було, а я народила йому двох прекрасних дітей, я була з ним поруч зі студентських років. Він зі мною добився всього того успіху, став чемпіоном, адже я постійно змушувала ходити його в зал, тренуватись, працювати над собою. Завжди його підтримувала і була поруч в моменти радості й бідності», – каже Боржемська.

Ведуча згадує індицент, коли в Instagram Узелков, називаючи Марину «твариною», звинуватив її в тому, що вона, не спілкується з його матір’ю.

«Довелось тікати з дітьми серед ночі. Я його боюсь» – Марина Боржемська про розлучення із В’ячеславом Узелковим - фото 4

«Це був єдиний момент, коли я не втрималась й прокоментувала його допис. Мені було дуже неприємно, адже насправді, з нашої сім’ї я єдина людина, хто спілкувався з його батьками. Хоча й до цього він не раз мене публічно обзивав та ображав. Я навіть блокувала його в усіх соцмережах та на телефоні, бо він постійно писав мені повідомлення з образами. Міг серед ночі подзвонити й почати обзивати. Роберт декілька разів йому написав, робив зауваження, щоб він не говорив про мене погано, вислав скріншоти цих коментарів, після чого Слава його просто заблокував. Тому його син в нього в чорному списку.

Згодом я його скрізь розблокувала, бо я розуміла, що він батько моїх дітей і мені потрібно з ним «конектити». Наприклад, щоб коли він брав до себе дітей, я могла йому додзвонитись. Мені треба брати в нього дозвіл, щоб вивезти дітей закордон на відпочинок. Він, до речі, постійно мене цим шантажує, при тому, що я ніколи не просила в нього грошей на ці поїздки. Доводиться йти до нашого спільного нотаріуса, яка дружить і зі мною, і зі Славою. Саме вона його переконує», – каже Марина.

Авторка програми Аліна Доротюк демонструє фрагмент інтерв’ю з Узелковим, де він, зі сльозами на очах, розповідає, що його серце зайняте Мариною і що він готовий чекати її до кінця свого життя.

«Довелось тікати з дітьми серед ночі. Я його боюсь» – Марина Боржемська про розлучення із В’ячеславом Узелковим - фото 5

«Я думаю, що він поводить так себе тільки для того, щоб подобатись іншим. Не раз він був помічений в компанії інших жінок. В нього є своє особисте життя і я за нього рада».

Марина стверджує, що В’ячеслав не допомагає матеріально своїм дітям, а на аліменти вона не подавала. Зустрічі з дітьми відбуваються не часто та й то, схоже, він це робить тільки заради фотографій для Instagram.

«Діти спілкуються з ним настільки часто, наскільки хоче цього сам батько. Він дуже рідко пропонує зустрітись і провести з ними час. Він це робить більше для соцмереж, щоб опублікувати спільні фото. А матеріально він не допомагає. Він сказав, що буде допомагати тільки в тому випадку, якщо діти будуть до нього приходити. Але я завжди йому кажу, що мені гроші не треба давати, а можна, наприклад, заплатити за заняття дитини чи купити дитині одяг, продукти харчування. Наприклад, Роберт зараз ходить в комп’ютерний табір, який я оплачую...

Слава ж на словах дуже хоче брати участь в житті дітей, але поки він цього не робить. З чим це пов’язано, я не знаю, можливо через карантин в нього є фінансові труднощі. Я не хотіла в суді вимагати від нього аліментів, бо я вважаю, що це неправильно. Це його діти і я не можу його змушувати піклуватись про них. Через це мене багато хто засуджує. Але зачекайте, він добре знає, що потребують його діти, в яких умовах вони живуть... якщо він не відчуває своєї відповідальності, то я теж не буду йому цю відповідальність нав’язувати», – говорить вінничанка.

За словами Марини Боржемської В’ячеслав Узелков почав змінюватись, коли до нього прийшла його перша публічна слава. Але тоді Марина «списувала» його агресію на проблеми зі здоров’ям – він пережив інсульт.

«Довелось тікати з дітьми серед ночі. Я його боюсь» – Марина Боржемська про розлучення із В’ячеславом Узелковим - фото 6

«Чесно кажучи, Слава почав змінюватись, напевно тоді, коли ми стали батьками. Коли я завагітніла Робертом, Слава брав участь в одному відомому шоу на телеканалі й тоді я побачила перші зміни в його поведінці та характері. Чи то популярність йому закрутила голову чи що, я не можу зрозуміти. Він став більш жорстким та агресивним, не тільки по відношенню до мене, а взагалі – до свого оточення. Потім був ще один проект – «Останній герой», він звідти повернувся взагалі іншою людиною. Можливо спорт теж відобразився його здоров’ї. Адже він боксер – людина, яка постійно отримує удари в голову. В нього був інсульт, який теж не пройшов безслідно. Я безперервно шукала йому виправдання. Мене часто запитували знайомі, що в нашій сім’ї коїться та я відповідала, що як і в будь-якій сімейній парі, ми переживаємо складні періоди».

В’ячеслав Узелков називає відомого вінницького дизайнера Олександра Очеретного коханцем Марини, до якого вона, начебто, від нього втекла. Тому ведуча програми цікавиться в Боржемської, ким насправді є для Марина Олександр Очеретний.

«Це мій кращий друг. Це людина, яка допомагає мені, коли я залишилась одна! Він одягнув мене, бо я лишилась без одягу. Його діти, в нього їх четверо – три хлопчика і одна дівчинка, стали друзями моїх дітей. В нього прекрасна дружина Марина. Це мої друзі, в сім’ї яких я почуваюсь як в себе вдома», – каже Марина Боржемська.

Зараз відома вінничанка не готова до нових стосунків, адже весь час приділяє увагу своїм дітям та заробітку грошей. Хоча зауважує, що можливо, в недалекому майбутньому, якщо в її житті з’явиться хороший та надійний чоловік, вона не буде проти навіть розширити свою сім’ю і народити ще одну дитину.


Вінниця.info

title