12 верес. 2016 13:22

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:53
Суспільство
0

117

0

Дозволи на розміщення реклами вздовж трас видають у «прозорих офісах» Вінниці

Дозволи на розміщення реклами вздовж трас видають у «прозорих офісах» Вінниці

 В Нацполіції та служби автомобільних доріг забрали право видачі дозволів 


Дозволи на розміщення реклами вздовж трас видають у «прозорих офісах» Вінниці

 У Вінницькій області, щоб отримати дозвіл на розміщення зовнішньої реклами поза межами населених пунктів області, варто звертатись до центрів адміністративних послуг у Вінниці.

Про це під час прес-конференції 12 вересня повідомила заступник директора Департаменту міжнародного співробітництва та регіонального розвитку Вінницької ОДА Вєга Кулявець.

«У Вінниці є 4 центри надання адміністративних послуг. Між міською радою та облдержадміністрацією підписано угоду про співробітництво. Визначено крок за кроком, як суб’єкти господарювання отримують дозвіл на розміщення реклами за межами населених пунктів:

  • заявник звертається до ЦНАП (видача дозволу відбувається після 10-го робочого дня), в нього приймають заяву встановленого зразка і пакет документів (заява, ПІБ, адреса і місце проживання фізичної особи підприємця і реєстраційний номер облікової картки платника податків. Для юридичних осіб – повне найменування, місце знаходження, ідентифікаційний код, ЄДРПОУ).

  • необхідно зазначити місце розташування рекламного носія.

  • підстави набуття права користування місцем з рекламним носієм і строк користування.

Це такий пакет документів, який потрібно подати до центру адміністративних послуг для того щоб з ним почали працювати», - повідомила Вєга Кулявець.

Раніше підприємці брали дозволи на розміщення реклами в Нацполіції та в Службі автомобільних доріг. Зараз документи для отримання дозволу приймають в ЦНАП, там копії переправляють до департаменту міжнародного співробітництва ОДА, до Служби автомобільних доріг у Вінницькій області, управління первентивної діяльності Нацполіції та управління культури і мистецтв ОДА (так як існують випадки розміщення реклами на пам’ятках культури).

Вінниця.info