11 берез. 2019 11:49

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Події
0

116

0

Друга жертва буревію на Вінниччині. В Хмільнику загинула молода жінка

Друга жертва буревію на Вінниччині. В Хмільнику загинула молода жінка

На Вінниччині жінка загинула під поваленим деревом


Друга жертва буревію на Вінниччині. В Хмільнику загинула молода жінка

11 березня в м. Хмільник Вінницької області внаслідок нещасного випадку загинула 29-річна жінка. На місцеву жительку впало повалене вітром дерево. Трагічний випадок трапився близько 10 години ранку на вулиці Північна (раніше Жданова).

«Прибувши на місце події, рятувальники Державної пожежно-рятувальної частини №9 за допомогою спецобладання розпилили гілля та вивільнили жінку з-під поваленого вітром дерева.

Причини, що призвели до загибелі жінки, з’ясовуються фахівцями Нацполіції», - зазначають у прес-службі ГУ ДСНС Вінниччини.

У відділі комунікації ГУ Нацполіції Вінницької області зазначають, що за фактом смерті людини відкрили кримінальне провадження за ст. 115 ККУ. Триває розслідування.

Рятувальники Вінниччини вкотре застерігають: під час сильних поривів вітру не ходіть попід розлогими деревами, лініями електропередач, рекламними щитами, адже пориви вітру можуть спричинити їх пошкодження.

Як відомо, 10 березня внаслідок падіння дерева біля зупинки громадського транспорту на Тяжилові загинула 12-річна дівчинка.

За прогнозами синоптиків пориви вітру на території області будуть протягом дня 11 березня. Завтра очікується сонячна погода та зниження температури повітря.

Вiнниця.info