27 трав. 2020 09:00

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Події
0

125

0

Друге вбивство військового на Вінниччині за тиждень: вбили офіцера

Друге вбивство військового на Вінниччині за тиждень: вбили офіцера

Загиблий капітан Михайло Гольовський служив у районному військкоматі.


Друге вбивство військового на Вінниччині за тиждень: вбили офіцера

В Барському районі на Вінниччині вбили військового. Загиблий капітан Михайло Гольовський служив у районному військкоматі.

Про це повідомляє «Суспільне» за інформацією керівника відділу комунікацій ГУ Нацполіції у Вінницькій області Анну Олійник.

«На спецлінію «102», близько 7-ої години ранку повідомив місцевий житель, про те, що він виявив чоловіка в непритомному стані в селі Чемериси-Барські. Його госпіталізували до лікарні, він не приходячи до свідомості від цих тілесних ушкоджень помер. Зараз поліція, слідчі та оперативники встановлюють особу причетну до вчинення злочину», - розповідає Анна Олійник.

Обласний військовий комісар Олег Вінницький розповів, що загиблий 1981 року народження, був людиною не конфліктною. У Барському військкоматі служив менше року.

«У військкоматі він служив з грудня 2019 року. Мав звання - капітан. Він одружений, має двох доньок. Батьки проживають в місті Могилів-Подільському», - каже обласний військовий комісар Олег Вінницький.

Тіло загиблого наразі доправили до Могилева-Подільського. Там проживають його батьки, і там його поховають.

Поліція області відкрила кримінальне провадження за фактом нанесення важких тілесних ушкоджень, що призвело до смерті людини. Обставини смерті з'ясовуються.

Нагадаємо, за тиждень це друга смерть військового. 24 травня, на перехресті вулиць Шмідта – Замостянська знайшли військовослужбовця Нацгвардії частини 3008 із ножовим пораненням. 28-річний Андрій Карась помер в реанімації. Він родом з м. Бар.

Вінниця.info