23 черв. 2020 11:09

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:51
Події
0

101

0

ДТП на Київській: фура зіткнулася з легковиком та «знесла» електроопору. Фото

ДТП на Київській: фура зіткнулася з легковиком та «знесла» електроопору. Фото

Легкі тілесні ушкодження отримали водій вантажівки та пасажирка легковика


ДТП на Київській: фура зіткнулася з легковиком та «знесла» електроопору. Фото

Ввечері 22-го червня на вулиці Київській поблизу зупинки «вулиця Станіславського» сталася аварія. Вантажівка зіткнулася з легковиком Chevrolet Aveo, після чого її винесло на тротуар, де вона пошкодила електроопору. Внаслідок аварії постраждали водій вантажного автомобіля та неповнолітня пасажирка легковика. В лікарні їм надали допомогу та відпустили додому.

Фото з місця події перехожі опублікували в соцмережах.

«Попередньо, фура проїхала на червоний сигнал світлофора. В цей час виїжджав легковик Chevrolet Aveo з прилеглої території на дорогу. Сталося зіткнення.

Каретою швидкої допомоги до лікарні із забоями доставили водія вантажівки та 14-річну пасажирку Chevrolet Aveo. Їм надали допомогу та відпустили додому. Там призначено експертизу. Відкрили провадження за 1 частиною 286-ї статті Кримінального Кодексу України», – розповіли журналісту Вінниця.info у відділі комунікації Національної поліції Вінницької області.

Довідка

Відповідальність за правопорушення за ч. 1 ст. 286 ККУ (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) передбачає штраф від двохсот до п’ятисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (від 3400 до 8500 гривень) або виправні роботи на строк до двох років, або арешт на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

ДТП на Київській: фура зіткнулася з легковиком та «знесла» електроопору. Фото

ДТП на Київській: фура зіткнулася з легковиком та «знесла» електроопору. Фото - фото 2

ДТП на Київській: фура зіткнулася з легковиком та «знесла» електроопору. Фото - фото 3

ДТП на Київській: фура зіткнулася з легковиком та «знесла» електроопору. Фото - фото 4

ДТП на Київській: фура зіткнулася з легковиком та «знесла» електроопору. Фото - фото 5

Нагадаємо, цього ж дня в Барському районі водій «Таврії» не впорався з керуванням та зіткнувся з деревом. Його забрали до лікарні.

Вінниця.info, фото – з Телеграм-каналу «ДКВ ДТП/ЗАТОРИ ВІННИЦІ»